A francia nők szerint ezek az egyszerű kulcsdarabok nélkülözhetetlenek a stílusos őszi ruhatárhoz. Nem gondolják túl a szettjeiket, mégis mindig hihetetlenül nőiesek és sikkesek.

hirdetés

A francia nők szerint ezek a legfontosabb őszi kulcsdarabok

A szezonváltás közeledtével a legtöbben alaposan átgondolják a ruhatárukat. A nyári holmik a szekrény mélyén kötnek ki, s előkerülhetnek a melegebb cuccok, na meg az újonnan vásárolt, sikkes darabok is. Természetesen sokan alakítják a stílusukat az aktuális trendek szerint, azonban vannak, akik személyes ízlésükre hagyatkoznak a szettek összeállításakor. A francia nők általánosságban véve követik a divat változásait, azonban vannak olyan kulcsdarabok a gardróbjukban, amelyektől soha nem válnak meg.

A francia sikk sokak számára egyfajta iránymutatásként szolgál a hétköznapi öltözködésben, hiszen köztudott tény, hogy alapjait letisztult, egyszerű fazonok adják, amelyek sokoldalúan variálhatóak. Ami érdekes, hogy a francia divatbloggerek, modellek és hírességek soha nem viselnek különleges, extra vagy egyedi darabokat, leginkább szimpla alapdarabokat variálnak, s ezzel érik el a lehengerlően nőies összhatást.

Persze ők maguk is kipróbálják a legújabb trendeket, azonban az őszi időszakban is megvannak azok a kulcsdarabok, amelyekkel garantáltan fel tudják dobni hétköznapi megjelenésüket. A galériában mutatjuk, melyek azok a nélkülözhetetlen holmik, melyekről soha nem mondanak le.

 

A letisztult, nőies és lezseren elegáns összkép elérése a francia nők szerint a részleteken alapul. Nem feltétlenül az számít, hogy mit visel az ember, a harmónia a lényeges. Szimpla alapdarabokból építkeznek, mint például a blézer, a kardigán, az évek óta népszerű loafer vagy épp a fehér ing, az eredmény mégis kifogástalanul sikkes.

Nem kell túlbonyolítani a ruhatárat, sőt, nem muszáj felvásárolni az üzletek kínálatát ahhoz, hogy stílusossá váljon a megjelenés. A francia hölgyek abszolút az időtálló, klasszikus darabokra bízzák a megjelenésüket. Természetesen a galériában látható kulcsdarabok mellé érdemes beszerezni néhány trendi holmit is. Ha ezekből az alapdarabokból épül fel a szett, néhány apró részlet is elég ahhoz, hogy a személyes ízlésedet tükrözze az összkép, és stílusos hatást keltsen.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés