Csak pár alapárnyalat és kulcsfazon lóg a ruhaállványon, mégis temérdek különböző szettet állít össze belőlük a divatblogger. Videón a sikkes tavaszi alapdarabok változatosan, stílusosan.

hirdetés

Egyszerű alapdarabok változatosan

A kapszulagardrób kifejezést manapság egyre többet halljuk, sokszor mégis nehéznek tűnik egy átgondolt, jól felépített ruhatár kialakítása. Nem könnyű elképzelni, hogy néhány alapfazonnal és semleges árnyalattal a tarsolyban, nem fullad unalomba az öltözködés.

A szimpla alapdarabok cseppet sem teszik slampossá vagy egyhangúvá a külsőt, elképesztően stílusos és sikkes összképet eredményezhetnek. A letisztult ruhatár lényege éppen azon az elven alapul, hogy a különböző holmik könnyedén és egyszerűen kombinálhatók legyenek egymással. Ennek köszönhetően számtalan eltérő szettet boronálhatsz össze úgy, hogy csak néhány cucc lapul a gardróbodban.

A csinos divatblogger egy videóban mutatja meg, hogy hány különböző, hihetetlenül stílusos összeállítás hozható ki mindössze 10 kulcsdarabból.

Noha a tavaszi időszak abszolút a vidám, vibráló és könnyed hangulatot részesíti előnyben, nem muszáj mindenáron merész színekben gondolkodni. Az egyszerű, semleges alaptónusok szuperül passzolnak egymáshoz, ráadásul elegáns és nőies megjelenést kölcsönöznek a mindennapok során.

A fazonokat figyelembe véve érdemes úgy összeválogatni a ruhákat, hogy mindenhez legyen egy-egy megfelelő társ. Tehát célszerű a bő szabású és a feszülős alapdarabok kínálatát is átböngészni. Cipőkből sem szükséges felhalmozni több árnyalatú és stílusú verziót, a lényeg, hogy legyen egy-egy sportos, elegáns és nőies változat a repertoárban.

Hiába mozog egy vonalon a ruhák árnyalata, és hiába csak tíz darab holmi pihen a szekrényben, láthatóan cseppet sem lesz unalmas a hétköznapi megjelenés. A különböző stílusú darabok összeboronálása már önmagában különleges, izgalmas hatást kelt, ráadásul egy-egy ékszerrel vagy övvel szuperül meg lehet bolondítani az eredményt.

Azt azért fontos figyelembe venni, hogy az adott munkakör milyen megjelenést kíván, s ehhez érdemes igazítani a kapszulagardrób elemeit. Ez már elegendő támpont ahhoz, hogy egy kicsit szűküljön a kör. A lényeg, hogy minden mindenhez passzoljon, hiszen minél több verzióban kombinálhatod őket, annál sikkesebb és stílusosabb leszel.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés