Ugyanaz a fehér nadrág szerepel a divatblogger különböző szettjeiben, elképesztő, milyen változatosan viselhető ez az egyszerű darab! Bármilyen stílusban és kombinációban remekül mutat, csak a kreativitás szab határt a sikkes megjelenésnek, na meg persze a ruhatár tartalma.

hirdetés

A szimpla fehér nadrág ilyen változatosan variálható

A fehér nadrág egyesek szerint macerás darab, hiszen könnyen piszkolódik, míg mások a szélesítő hatásától tartanak, vagy egyszerűen csak túl snassznak, unalmasnak gondolják. Nem mindenki látja meg azonnal a benne rejlő lehetőségeket, pedig a szimpla fehér pólóhoz hasonlóan kifejezetten változatosan viselhető. Gyakorlatilag egy tiszta festővászonként működik a hétköznapi öltözetben, amit mindenki személyessé, egyedivé varázsolhat a saját stílusának megfelelően. Kell ennél több a nőies, divatos megjelenéshez?

Mégis vannak, akiknél abszolút tiltólistás a szezon egyik kedvenc ruhadarabja. Óriási tévhitek terjednek arról, hogy kíméletlenül kiemeli az előnytelen részleteket és a narancsbőrt, illetve azonnal koszos lesz, ha bárhol leül benne az ember lánya, de gyakori téma az is, hogy durván szélesebbnek láttatja az alakot. Persze a fekete pantallók karcsúsító hatásával nem lehet versenyezni, ám nem csak a nadrág színén múlik, hogy előnyös-e vagy sem az adott kreáció. A fazon kialakítása, hossza és anyaga sokkal többet nyom a latban, és persze az sem lényegtelen, mivel és hogyan kombinálod.

A fehér nadrág lehet kifejezetten előnyös, és az alábbi videó azt is bizonyítja, hogy egyáltalán nem unalmas. Húsz különböző szett látható ugyanazzal a fehér színű farmernadrággal, s mind egytől egyig elképesztően sikkes. Ez a szám azonban, nem meríti ki az összes lehetőséget, csupán inspirációt ad.

 

A blogger szerint nem kizárólag az számít, hogy milyen variációban viseli az ember a fehér nadrágot. Különösen fontos, hogy a nadrág jól passzoljon a testalkathoz, és illeszkedjen a ruhatár stílusvilágához. Ahhoz, hogy több sikkes öltözék alapja lehessen, már a vásárlás előtt alaposan át kell gondolni néhány fontos részletet. A fehér nadrág valóban kényes, könnyedén rombolhatja a nőies formákat és előnytelenné is válhat. Ez azonban egy ügyes választással abszolút kiküszöbölhető.

Az egyik tanácsa az, hogy a fehér nadrág mindig legyen egy kicsit bővebb, lazább. Ebben az esetben nem tapad rá a bőrre, így még a makacs narancsbőr sem válik láthatóvá. Másrészről, sokkal kényelmesebb, ha kicsit lezserebb a szabás, ráadásul manapság a testhezálló fazonok abszolút háttérbe szorultak a kínálatban.

Mindenképpen vastagabb anyagú nadrágot érdemes választani, legalábbis a fehér szín esetében biztosan. A vékony anyagok nagyon átütnek, átlátszanak, ami sok kellemetlenséget okozhat a mindennapok során. Ha valaki attól fél, hogy összenyomja, szélesíti az alakját a világos nadrág, mindenképpen kombinálja halovány tónusú cipővel. A púderszínek előnyben vannak, hiszen ámogatják az alaknyújtó hatást, ezáltal karcsúbbnak tűnik a sziluett.

A blogger által bemutatott szettek elképesztően stílusosak és változatosak. Noha vannak lezserebb összeállítások is a repertoárban, a fehér nadrág tulajdonképpen mindegyiket finoman elegánssá és nőiessé varázsolja.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés