Lehet, hogy csak mi vagyunk így ezzel – bár kétlem -, hogy a bőröndből öltözködés tudata kifejezetten megrémít minket, hiszen ilyenkor csak pár ruhára és kiegészítőre hagyatkozhatunk. Az általános segítség kimerül annyiban, hogy ilyenkor csak a legszükségesebb holmik kerüljenek be a pakkba, de egyáltalán mi kerüljön bele ebbe a halmazba? Hosszabb utazáshoz remekül jönnek az efféle egyszerű alapdarabok, amelyek rendkívül sokoldalúak, és mindeközben irtó sikkes megjelenést kölcsönöznek.

hirdetés

A bepakolás dilemmáját általában több tényező is nehezíti. Ilyenkor érthető, ha legszívesebben minden csinos, nőies darabot magával cipelne az ember lánya, azon az alapon, hogy mi lesz, ha pont ez vagy éppen az fog hiányozni? Aztán ott van az időjárás kérdése, mert azért a nyár is tartogat meglepetéseket, már ami az idő változékonyságát illeti. Ha pedig bekerül egy-két pár cipő, azokhoz passzoló stílusú vagy színű táska is kell. Általában megkönnyíti a dolgot, ha előre tisztázva vannak a felmerülő programlehetőségek, így könnyebb azoknak megfelelően összeválogatni a szetteket.

Egyszerű alapdarabokkal, amelyek tökéletesen passzolnak egymáshoz, könnyedén megoldható a vacillálás problémája. Ráadásul egytől egyig roppant sokoldalúak, így egy elegánsabb megjelenést kívánó helyszínen éppúgy megállják a helyüket, mint egy városi túrán. Ha ezek kerülnek a bőröndbe, garantáltan minden napra sikkes, nőies szettet tudsz majd összeállítani.

 

Ezek a leghasznosabb alapdarabok utazáshoz, hihetetlenül megkönnyítik az öltözködést

Kiscipő

Egy csinos, kényelmes kiscipő elengedhetetlen egy hosszabb utazás során. A fazon, a stílus jóformán bármilyen lehet, ezek a belebújós darabok tökéletesen passzolnak a sportosabb, valamint elegánsabb öltözékekhez is. Viselhetők farmernadrággal, hosszú ruhával, miniszoknyával vagy leggings mellett egyaránt. A bőrcipőket talán nehezebb bepakolni a bőröndbe, ám az utazás alatt viselve ez nem okozhat problémát. A szövetanyagú lábbelik pedig könnyedén besuvaszthatók a többi darab mellé, így akár kétféle cipő is elkísérhet az útra.

 

 

Fehér póló

A lehető legegyszerűbb alapdarab a fehér póló, amit semmiképp nem érdemes itthon hagyni. Elegáns nadrággal viselve kifinomult külsőt kölcsönöz, egy blézer alatt kiváltképp ízlésesen mutat. Farmernadrággal, rövidgatyóval párosítva egy lezserebb, mégis nőies vonalon mozog a megjelenés, ráadásul hihetetlenül kényelmes viseletet nyújt a nap folyamán. Szoknya mellé társítva szintén jól mutat, és kifejezetten praktikus nagy hőségben, ugyanis visszaveri a napfényt, így nem sülsz meg benne.

Vékony anyagú, egyszerű nadrág

Ezek a nadrágok klasszikus utazós alapdarabok, hiszen egy szimpla fehér pólóval viselve lezser eleganciát képviselnek, miközben inggel inggel kombinálva elegáns eseményen is megállják a helyüket. Nem beszélve arról, hogy elképesztően kényelmes viseletek, így a többórás turistáskodás során fesztelen, légies érzetet adnak, a fotókhoz pedig sikkes, nőies megjelenést biztosítanak.

Fehér edzőcipő

A fehér edzőcipővel nem lehet mellényúlni, utazáshoz az egyik legszuperebb választás. Egyrészt roppant kényelmes viselet, az egész napos mászkálás során nem töri fel a lábat. Másfelől pedig különösen jól kombinálható darab, akár szoknyával, akár nadrággal párosítva, egy sportosabb, valamint elegáns szett részeként éppúgy mutatós és divatos hatást kelt.

Farmernadrág

A farmernadrág a közkedvelt alapdarabok egyike, ami remek opció utazáshoz. Egy csinos, nőies inggel összeboronálva rendkívül kifinomult hatást kelt, a lezser elegancia könnyedén elérhető vele az otthontól távol is. Szimpla pólóval és edzőcipővel összeboronálva könnyed, laza szettet eredményez, ami tökéletes lehet kiránduláshoz.

Egyszerű ing

Az egyszerű fehér ing az alapdarabok aduásza. Kellően elegáns megjelenést kölcsönöz egy csinos nadrág vagy szoknya mellé rendelve, ám a kis falatnyi top felett lazán, kigombolva viselve lezser, sikkes külsőt eredményez. Akár meg is lehet csomózni a mell alatti részen, ettől kiváltképp szemrevaló, dögös hatást kelt. A világoskék verziók szintén sok mindenhez passzolnak, és szépen kiemelik a bőr napcsókolt színét.

Blézer

A blézer fantasztikus útitárs, hűvösebb időben kabátként is funkcionál. A sportosabb szettből kihozza a nőiességet, míg egy elegáns eseményre éppolyan remek választás lehet, hiszen kifinomult, sikkes külsőt kölcsönöz. Gyakorlatilag bármivel összeboronálható, így mindenképp ott a helye a bőröndben, utazáshoz elengedhetetlen alapdarab.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képek a cikkben: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés