A nyári melegben főszerepet kap a rövidnadrág, ami számos lehetőséget rejt magában. Remekül lehet variálni a különböző fazonokat, ráadásul, ha megfelelő a hossza és az anyaga a kiszemelt darabnak, még a munkahelyen is simán belefér az etikettbe. Csinos, bármikor bevethető összeállításokat mutatunk, amiket a szimpla hétköznapokon is viselhetsz!

hirdetés

Noha a farmersort a legtrendibb rövidnadrágtípus, manapság nem csupán a sportos, lezser darabok hódítanak. Mindenféle anyag és fazon megjelent a piacon, akár blézerrel karöltve, sőt, magassarkúval is viselhetsz rövidgatyát. A kosztümnadrágok rövidre szabott verzióit, a sikkes élére vasalt bermudákat remekül lehet nőies stílusban variálni, elegánsabb és lazább alkalmakon, munkahelyen éppúgy megállják a helyüket.

 

A rövidnadrág ultranőies formában: idén így szereti a divat

A rövidnadrág a nyári divat megkerülhetetlen eleme, és szinte bármilyen stílusba könnyedén beépíthető darab, persze nem mindegy, milyen a fazonja és az anyaga. Míg a farmersortok a laza, sportos utcai sikket támogatják, akadnak nőiesebb, elegánsabb megoldások a palettán. Ha már rövid szabás, szóba jöhet az A vonalú kosztümsort is, sokkal több lehetőség rejlik benne, mint azt elsőre gondolnád!

Bár sokan úgy gondolják, a rövidnadrág kizárólag lezser viselet, ez nem feltétlenül van így. Egy kosztümszett részeként például az elegáns anyagából, finom vonalvezetéséből adódóan remek választásnak bizonyul, ha nívós alkalomról van szó.

A fazonokkal zseniálisan lehet trükközni. A nadrág hosszától és szabásától függően teljesen eltérő stílust varázsolhat az adott darab, így mindenkinek érdemes megkeresni a számára leginkább megfelelő verziót. A fenékvillantós nadrágok túlzónak és kihívónak hatnak egy munkahelyen, azonban a hosszabb szárral szabott darabok kifejezetten nőies, ízléses megjelenést kölcsönöznek.

Tökéletes választás egy rövidnadrág, ha a csinos megjelenést a praktikummal kombinálnád. A legnagyobb melegben is kényelmes viseletnek számít, miközben finoman szexi külsőt varázsol. Egy szoknya éppúgy megteszi a hatását, noha abban sokkal nehezebb hajolgatni és egész nap rohangálni, így néha érdemes felváltani egy csinos, nőies rövidnadrággal a minit.

A kulcs a szettek összeboronálásában rejlik. Nem mindegy, hogy mivel boronálod össze, hiszen a nadrág önmagában ritkán határozza meg a teljes outfit stílusát, inkább a mellé társított ruhadarabokkal érdemes variálni egy kicsit a tökéletes összkép érdekében.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés