A kánikulában sem kell búcsút inteni a kifinomult sikknek, csupán a megfelelő holmikra van szükség a letisztult, stílusos összképhez. Lássuk, melyek azok az egyszerű nyári kulcsdarabok, amelyek izgalmassá, nőiessé teszik a hétköznapi megjelenést.

hirdetés

Nyári hőség ide vagy oda, a sikkes megjelenésről nem kell lemondani. Célszerű könnyed, légies és lágy tónusú ruhákat választani a melegebb napokra, hogy a csinos külső semmiképp ne menjen a komfortérzet rovására. A legjobb, ha egymással könnyen kombinálható holmikkal turbózod fel a ruhatáradat, így néhány szimpla kulcsdarab segítségével minden alkalommal divatos lehetsz.

Egyszerű nyári kulcsdarabok, melyek garantálják a stílusos megjelenést

A nőiesség leginkább a részleteken múlik, egyáltalán nem érdemes túlgondolni az öltözködést. Pár egyszerű nyári alapdarab már bőven elegendő a stílusos megjelenéshez, a sikkes külső titka abszolút a harmóniában rejlik. A kényelem és a divat ráadásul egyáltalán nem zárja ki egymást, pláne az oversize, túlméretezett fazonok időszakában. A videóban a vlogger öt olyan ruhadarabot mutat meg, amelyek nemcsak praktikusak, de hihetetlenül stílusosak is a nyári időszakban.

 

Könnyű fehér blúz

Egy könnyed anyagú, légies fehér blúz nélkül valóban hiányos a ruhatár, ugyanis a finom ingeknél, vászonblúzoknál nincs nőiesebb és praktikusabb kulcsdarab a szezonban. Letisztult eleganciát csempésznek a hétköznapi megjelenésbe, miközben nem tapadnak rá az emberre még a rekordközeli melegben sem. Bármivel könnyedén kombinálhatók, lezserebb holmik mellett is kifejezetten elegáns, sikkes hatást keltenek.

Fehér nadrág

A fehér nadrágoktól sokan tartanak, hiszen úgy tartja a legenda, hogy a világos anyag sokkal jobban kiadja a narancsbőrt, de a minimális felesleget éppúgy fókuszba helyezi. Ez az állítás azonban nem teljesen állja meg a helyét, a nadrág fazonja sokkal többet nyom a latban, mint az, hogy milyen árnyalatban pompázik. A fehér pantallókkal igazán frissé, nyáriassá tehető a megjelenés, semmiképp nem érdemes mellőzni őket a ruhatárból.

Neutrális papucsok, szandálok

A neutrális színek térhódítása kissé alábbhagyott az elmúlt időszakban, ám ez nem jelenti azt, hogy ideje száműzni őket a gardróbszekrényből. A barna, bézs tónusok bármihez remekül passzolnak, a nyári időszakban remekül mutatnak a különböző szalmaanyagú táskák és más kiegészítők mellett. Arról nem is beszélve, hogy a natúr árnyalatú lábbelik nyújtják a sziluettet, ugyanis optikailag nem vágják el a bokát egy hatalmas kontraszttal, sokkal inkább beleolvadnak a megjelenésbe.

Egyszerű, kényelmes rövidnadrág

A rövidnadrágokat is utolérte az oversize trend, manapság már inkább a bővebben szabott, kényelmes nadrágok hemzsegnek a boltok polcain. Érdekes, hogy a kényelem ebben az esetben szintén eleganciával párosul, ugyanis idén a lezser hatású darabokat a nőies, A vonalú verziók váltották. A csinos rövidnadrágok abszolút kifinomult és nőies kisugárzást teremtenek egy légies fehér blúz mellett, míg a szezon másik nagy kedvencével, a szimpla fehér atlétával remekül hozzák a hétköznapi sikket.

Csinos, nőies overall

Egy csinos overall segítségével az egész szett egyszerűen és könnyedén letudható, ráadásul még a hibafaktor is minimálisra csökken, ha egy menő kezeslábasra esik a választás. Tulajdonképpen már csak a kiegészítőket kell a ruhához hangolni, s voilà, garantált a nőies, stílusos megjelenés.

Kiemelt kép: /Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés