Amal Clooney ruhatára főként egyszerű vonalvezetésű alapdarabokból épül fel, ennek köszönhetően a tavaszi szettek összeállításakor könnyedén lehet inspirálódni nőies, sikkes összeállításaiból.

hirdetés

Egyszerű, mégis sikkes szettek Amal Clooney gardróbjából

Amal Clooney kifinomult stílusával már évekkel ezelőtt belopta magát a divatrajongók szívébe. A jogásznő férjével, George Clooneyval gyakran jelenik meg impozáns eseményeken, a vörös szőnyegen is rendszerint megvillantja fantasztikus ízlését. Soha nem nyúl mellé választásaival, egyszerűen nem tud hibázni, ha divatról van szó.

Munkája a hétköznapokon is elegáns megjelenést igényel, ám Amal nem híve a túlzásba vitt cicomának, a szettek összeállításához egyszerű vonalú alapdarabokat választ. Mindig lenyűgöző kisugárzásának titka a klasszikus, időtálló fazonokban rejlik. Olyan holmikat visel, amelyek jóformán soha nem mennek ki a divatból, a nőies összhatást pedig a csinos magas sarkú cipőkre alapozza.

A tavaszi időszakban végtelen a lehetőségek tárháza, ugyanis a kényelmes, csinos farmernadrágok, egyrészes ruhák és sikkes szoknyák is előkerülhetnek a szekrény mélyéről. Amal Clooney számára fontos az elegancia, de a sokak szerint lezser hatású, széles szárú farmert is bátran viseli a hétköznapokon.

A farmernadrág is lehet nőies

Amal Clooney zseniálisan trükközik a szezon legnépszerűbb darabjával, kihozza a maximumot a széles szárú farmerből. Ebben a szettben nincs semmi extra, mégis letisztult és nőies hatást kelt az összkép. A jogásznő azzal éri el a sikkes eredményt, hogy egyezővé varázsolja a részleteket. A táska színe tökéletesen passzol a blúz árnyalatához, miközben semmi kirívó nincs a tavaszi összeállításban.

Képek: Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

Az egyrészes ruhák nagyon elegánsak

Az egyrészes ruhákkal nemigen lehet mellényúlni a tavaszi szezonban, ha elegáns, kifinomult megjelenés a cél. Amal Clooney gardróbjában rengeteg letisztult darab található, melyeket mesterien variál. Sokan úgy gondolják, hogy a monokróm, egyenes vonalvezetésű ruhák unalmassá teszik a megjelenést, ám a megfelelő kompozícióban sokkal inkább nőies hatást eredményeznek. A hosszú ballonkabát kissé hétköznapibbá varázsolja az összképet, miközben a szett egy fikarcnyit sem veszít eleganciájából.

Képek: Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

Egy különleges szoknyával nem lehet hibázni

Amal Clooney még egy egyszerű fekete pólót is sikkesen tud viselni, egy csinos, különleges szoknyával bolondítja meg az alapdarabot. Egyesek kifejezetten ódzkodnak a ceruzafazontól, ám óriási tévhit, hogy a lábszárközépig érő szoknya a lábak optikai rövidítésével rombolja az alakot. Magas sarkú cipővel kombinálva abszolút alaknyújtó hatással bír, magas derékszabás esetén szépen karcsúsítja a sziluettet. A szűk fazonok esetében azonban nem árt a testalkatot is figyelembe venni.

Bár nem csak a jogásznőéhez hasonló vékony sziluetten mutatnak jól az efféle darabok, ha van egy kis pocak, vagy a vállvonalnál szélesebb a csípő, nem árt átlapolt szabást választani, amely kevésbé lenge anyagból készült. A vékony, selymes anyagok jobban kiadják a domborulatokat, mert hajlamosak a testre tapadni.

Képek: Gotham/GC Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Raymond Hall/GC Images/Gotham/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Raymond Hall/GC Images/Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés