A szellős öltözék nem feltétlenüljelent egyet a nem sokat takaró szettel, ami alig bíz valamit a képzeletre. Ha a farmer már túl melegnek bizonyul, más alternatívák is rendelkezésre állnak még azok számára is, akik nem szeretnek szoknyát vagy ruhát viselni. A nőiesség terén éppúgy verheletlenek a lenge, nyárias nadrágok, melyek kellően elegánsak, mégsem sül meg bennük az ember lánya. Árakkal mutatjuk a szezon szuper divatos fazonjait!

hirdetés

Bár a nyári öltözködés jóval egyszerűbb, mint a rétegek egymásra halmozása, azért a meleg időre szabott szetteknek is megvannak a buktatóik. Olykor nem könnyű megkomponálni egy csinos összeállítást, ami megfelel az öltözködési szabályoknak, mégsem túlságosan vastag. Ilyenkor sokan a vékonyabb anyagból készült egészruhákat, szoknyákat, rövidnadrágokat választják.

Tény, hogy ezek a darabok kellően szellősek, ám nem passzolnak minden alkalomhoz. Arról nem is beszélve, hogy vannak, akik kifejezetten kényelmetlenül érzik magukat a rövid sortokban. Ilyenkor sokaknál jön a farmer, ami meleg, és nem a legideálisabb a kánikulában.

Lenge nadrágok nyárra: színekből és mintákból nincs hiány

Szerencsére a nyári divat erre is kínál megoldást. Az üzletekben a rövid fazonok mellett számtalan kényelmes anyagból készült pantallóval találkozhatunk, melyek akár az irodában is megállják a helyüket. A lenge nadrágok színesek, mintásak és szellősek. A legtöbb fazon igazán vékony anyagból készült, így garantáltan nem lesz bennük meleged.

 

A szabások roppant változatosak, bár idén a magasított derekú verziók a legfelkapottabbak. Az efféle kialakítások kifejezetten praktikusak, mivel szép sziluettet formálnak optikailag, miközben nyújtják a lábakat. Az A vonalú nadrágoktól az alacsonyabb hölgyeknek sem kell tartaniuk, csupán meg kell találni a megfelelő hosszúsággal rendelkező darabot. Illetve hosszú nadrág esetén szóba jöhet egy magassarkú is.

Nyugodtan keverheted a különféle anyagokat. Nagyon népszerű idén a lenge lenvászon, illetve a szatén. Mindkettő jól szellőzik, és párban is remekül mutatnak.  Az enyhén fényes felületű anyagok éppúgy bekerülhetnek a megjelenésbe a vékonyabb vászon mellett.

A színeket, mintákat kedvedre variálhatod. A monokróm öltözködés még mindig nagy népszerűségnek örvend, ám a színek keverése a legnagyobb nyári trend. A legtöbb pantalló edzőcipővel, magassarkúval, balerinával és nőies szandállal egyaránt jól mutat, így szinte bármilyen stílusba beültethető a kedvelt A vonalú fazon.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés