A nyári cipődivat tele van izgalmas, könnyen kombinálható darabokkal. A legtöbb lábbeli szinte mindennel jól mutat, ez nagyban köszönhető a stílusmixelő trendeknek. Idén nem muszáj magassarkút húzni a fodros, elegáns ruhákhoz, hiszen edzőcipővel éppúgy megállják a helyüket.

hirdetés

Az aktuális divatba minden belefér, a nyári trendek részben felkarolták a kilencvenes évek elfeledett viseleteit, miközben olyan retró darabokat hoztak vissza, mint a klumpa. A diszkókorszak nagy kedvence lapos, magas verzióban is visszatér, ám az utcai divatban főként az előbbi kap nagyobb szerepet.

Nőies fazonokkal kecsegtet a nyári cipődivat

A trendeket az eltérő korszakok, stílusok keveredése jellemzi. Semmit sem kell túlságosan komolyan venni, jöhetnek a játékos megoldások, apró nőies részletek, melyeket remekül kiegészítenek a változatos, izgalmas darabok. Ezen a vonalon halad a nyári cipődivat, hiszen csupa kényelmes, könnyen variálható lábbeli uralja a palettát.

Egyszerű, fehér edzőcipő

A fehér edzőcipő jolly joker, amire minden nőnek szükséges van. A sportos fazonok frontján sokáig az ormótlan fazonok hódítottak, szerencsére nyáron már nagyobb szerep jut az egyszerű, letisztult megoldásoknak. Az efféle sneakerek rövidnadrággal, egyenes szabású nadrággal egyaránt jól mutatnak, de akár szoknyával, ruhával is variálhatod őket.

Klumpa

A hetvenes évek kedvence a nyári divat része, a fatalpú papucs számtalan formában megjelenik az idei szezonban. A nyitott fazonok mellett a zárt verziók szintén hódítanak. Ezek a kialakítások főként a lezserebb darabokkal ápolnak jó barátságot, így lenholmikkal, farmerral, oversize fehér inggel kombinálhatóak.

Vastag talpú szandál

A lapos, finom nőies szandálok mellett megjelentek a kicsit sportosabb fazonok, melyek főként a kilencvenes években hódítottak. Ezek a darabok szintén bekerülhetnek a stílusmixekbe. Bár a fodros, virágos ruhákkal kicsit furcsán mutatnak, a bevállalósabbak akár ezt is kipróbálhatják.

A francia nők kedvence

A francia nők imádják a szalmatalpú cipőket, melyek idén sem hiányozhatnak a felhozatalból. Az összes közül ezt a fazont a legegyszerűbb kombinálni, mivel még az elegánsabb szerelésekkel is megállják a helyüket. A szalmatalpú darabok a nyári cipődivat nélkülözhetetlen darabjai.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jeremy Moeller, Edward Berthelot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés