A fehér póló olyan alapdarab, amely egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat. Ha csak egy egyszerű farmerrel veszed fel, akkor is garantált a siker, hiszen megjelenés letisztult lesz. Most viszont sorra vettük azokat a lehetőségeket, amelyekkel ezt az egyszerű ruhadarabot izgalmassá teheted.

hirdetés

Blézer

A legegyszerűbb, ha a fehér póló fölé választasz egy színes blézert. Viselheted akár farmerral vagy elegánsabb nadrággal. Attól függően, hogy milyen nadrágot választasz hozzá, kombinálhatod sportcipővel, magassarkúval vagy szandállal. Természetesen a nyári melegben nyugodtan választhatsz sortot, vagy bermudát is.A blézert akár lecserélheted egy kardigánra is a hűvösebb nyári napokon.

Szoknya

Ha színes szoknyákkal viseled, szintén feldobja a fehér pólót.  Lehet pliszírozott, színes farmer, vagy az idén annyira divatos szatén midi szoknya. Még jobban színesítheted  az összeállításodat, ha a pólódat megcsomózod.

Ha a nyári melegben inkább egy miniszoknyát vennél fel, akkor ezt is tudod változatosan viselni, ha megfelelő kiegészítőket választasz hozzá.


Nadrág

Viselhetsz hozzá egy egyszerű bézs nadrágot natúr kiegészítőkkel, és így az összeállításod egyértelműen a nyár hangulatát idézi majd.

Kosztümhöz is bátran hordhatod, és alkalomtól függően választhatsz hozzá sportcipőt vagy magassarkút.

Kiegészítők

Mivel nagyon egyszerű ruhadarabról van szó, fontos, hogy megfelelő kiegészítőkkel párosítsd. Ebben az esetben minél feltűnőbbel, annál jobb. Tökéletesen feldobja a szettedet egy-egy nagyobb fülbevaló vagy pár arany színű nyaklánc.

Nyitókép: Jeremy Moeller  / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés