A blézer nem csupán az őszi-téli szezonban számít alapdarabnak, az utcai divat a melegebb hónapokban éppúgy előnyben részesíti. Bármilyen szettet nőiessé varázsol, a hűvösebb reggeleken és estéken remek szolgálatot tesz, miközben egy elegáns eseményen elengedhetetlen a viselése.

hirdetés

A tudatos ruhatárépítés már-már divattá nőtte ki magát manapság, népszerűségét pedig annak köszönheti, hogy valóban elképesztően hasznos funkciója van. Egy átgondolt gardrób segítségével megoldódnak a „nincs mit felvennem” problémájával induló reggelek, ráadásul számos szett állítható össze mindössze néhány teljesen egyszerű alapdarabból.

A blézer remekül passzol a jól kombinálható, sokoldalúan kihasználható darabok közé, így mindenképp érdemes beruházni egy csinos fazonra. Nem csak az őszi-téli szezonban meghatározó, tavasszal és nyáron akár kabát vagy pulóver helyett is irtó jól alkalmazható, miközben elegánssá és nőiessé varázsolja a megjelenést.

A blézer nyáron sem nélkülözhető: nem véletlenül kapta fel a divat

Rövid és hosszú ruhával egyaránt jól mutatnak a nőies fazonok

Amint beköszöntenek az igazán meleg napok, előkerülhetnek a szekrény mélyéről a lengébb, akár rövidebb ruhák is. Azonban még a nyári, forró időszakban is megesik, hogy reggelente, valamint az esti órákban felfér egy vékonyabb felső vagy kabát. Ezekhez az elegánsabb, kifinomult darabokhoz nemigen illenek az egyszerű felsőrészek, így egy csinos blézer remek megoldásként szolgál.

 

Rövidnadrággal irtó sikkesen mutat egy nőies blézer

Elérkezett a rövidnadrágos időszak, ami nem csak a falatnyi farmersortokat és sportos darabokat jelenti. Akadnak elegánsabb verziók is a kínálatban, ám sokan bajba kerülnek a csinos darabok kombinálásával. Egy blézerrel összeboronálva a lengébb vagy az elegánsabb nadrágok éppúgy remekül mutatnak, a hűvösebb napokon szuper kombinációt eredményez ez a párosítás.

 

Egy lenge felsővel szexi, mégis elegáns külsőt eredményez

Manapság irtó divatosak a falatnyi topok, ám sokszor még a melegebb időben is túlzottan lengének bizonyulnak. Egyes eseményeken vagy munkahelyen ráadásul nemigen illik a röviden szabott darabokban megjelenni. Egy blézer szuper segítséget nyújt ilyenkor, nem veszi el a nőiességét ezeknek a felsőrészeknek, miközben kellően kifinomulttá teszi az összhatást.

 

Egy hosszabb fazon elegáns ruhával is felér

Manapság irtó sikkesek az oversize blézerek, és ezeket nem csak nadrággal lehet viselni. Van, aki ruhaként viseli nyáron a hosszított fazont, ám nem árt aláöltözni valamilyen formán, hiszen leüléskor és lehajoláskor igencsak kellemetlen lehet a helyzet. Spagettipántos miniruhával vagy forrónadrággal kombinálva remekül mutat, az ujját azonban érdemes hanyagul feltűrni.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés