Bármilyen furcsa, Hollywoodban is vannak olyan híres nők, akik nem komplikálják agyon a megjelenésüket sem a hétköznapokban, sem a vörös szőnyegen. Mila Kunis soha nem tolja túl a dizájnerholmikat vagy a feltűnő ruhákat, stílusa elképesztően egyszerű, mégis nőies.

hirdetés

Az ukrán származású, 38 éves színésznő a kilencvenes évek elején költözött Los Angelesbe családjával. Az akkor még gyermek Mila Kunis igencsak hamar elkezdett ismerkedni a kamerákkal, a színpaddal. A kilencvenes évek közepén már kisebb reklámokban, televíziós és filmszerepekben jelent meg.

 

Karrierje a kezdetek óta felfelé ível, az egyszerű, mégis nőies megjelenésével bármilyen szerepet rá tudnak húzni, kezdve a naivával, a laza, élj a mának típuson át egészen a komolyabb, határozott, érett nőig. Mila Kunis igazi természetes szépség, aki nem sokat variál külsején. Néha bevállalt pár merészebb hajvágást, ám többnyire hosszan viseli vadító, barna tincseit.

Mila Kunis stílusa teljes mértékben hétköznapi, a vörös szőnyegen sem flancol

A 38 éves színésznő a hétköznapokon olyannyira lazán, természetesen öltözködik, hogy igencsak nehéz lenne kiszúrni az utcán. Öltözékeivel gyakran rámutat, hogy a farmer farmerral irtó dögös, a szexi és nőies megjelenéshez pedig nincs szükség másra, mint pár alapdarabra. Egy egyszerű fehér pólóból és blézerből is ki tudja hozni a maximumot.

 

Imádja a farmernadrágokat és az edzőcipőket, a tornacipőket pedig különösen kedveli, annak ellenére, hogy a gumitalpú lábbeli alapvetően nem nevezhető egy kifinomult darabnak.

 

Mila Kunis a felsőkkel sem esik túlzásba, legtöbbször egy szimpla pólót vagy egyszerű topot visel. Nem ritka a lazább szabású fehér ing sem a repertoárjában, így varázsolja nőiessé szettjeit. Egy másik szuper tipp, amit érdemes ellesni tőle, hogy Jennifer Lopezhez hasonlóan ő is gyakran kap fel magassarkút a lezser, kényelmes összeállításaihoz.

 

A blézerek szintén kiemelt helyet foglalnak el a ruhatárában. Farmerral, elegáns anyagú nadrágokkal, sőt szoknyával is gyakran boronálja össze az egyszerű szabású zakókat.

 

A kockás, tipikus favágóstílusú ing már-már a védjegyévé vált. Derekára kötve, lazán kigombolva viseli ezeket a kissé maszkulin darabokat, és elképesztően jól áll neki. Ez a lezser elegancia, amit Mila Kunis képvisel, tökéletesen passzol a szimpla mindennapokhoz.

 

A vörös szőnyegen sem viszi túlzásba a flancolást. Rendszerint letisztult, elegáns kreációkat visel. Az egyszerűbb ruhákhoz különlegesebb ékszereket társít, míg a kissé feltűnőbb darabok mellett még a kiegészítőket is feleslegesnek érzi. A ruhatára nem kimondottan színes, főleg fekete és fehér holmikban látni a színésznőt, ami a nívós eseményeken úgyszintén szembetűnő.

 

Nem csak egyszerű stílusával emelkedik ki a sztárok közül

A 38 éves, gyönyörű színésznőnek nincs Instagram-, Facebook- vagy Twitter-fiókja sem. Cseppet sem vonzza a közösségi média világa, és ahogy megjelenésével sem villog, úgy a „tökéletes” életet sem szeretné mások arcába vágni. Elsősorban édesanyaként éli a mindennapjait, amibe némileg betekintést nyerhetnek a rajongók, hiszen férje, Ashton Kutcher előszeretettel posztol hétköznapi életükről vicces, realisztikus pillanatokat.

 

Kiemelt kép: Rich Polk/Getty Images for IMDb/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés