Sikkes, kortalan tavaszi darabok, amelyek nélkül nem lehet teljes a stílusos ruhatár. Könnyedén összeboronálhatod őket, és garantáltan feldobják a megjelenést.

hirdetés

Ezek a kortalan tavaszi darabok a sikkes megjelenés kulcsai

Az alapruhatárban mindig szerepel egy farmernadrág és egy csinos blúz, egy kényelmes edzőcipő, valamint egy elegánsabb lábbeli is. A legfontosabb kulcsdarabokkal bármikor elő lehet csalogatni a nőiességet a megjelenésből, nem feltétlenül kell agyonbonyolítani az összeállításokat. A fehér ing igazi klasszikus, ahogy a fekete nadrággal sem lehet mellényúlni, legyen szó bármilyen alkalomról.

Sokan hangsúlyozzák a kapszulagardrób zsenialitását, nem véletlenül. Az egymáshoz illő holmikkal rendkívül változatossá válhat a külcsín, miközben nem kell tengernyi cuccot felhalmozni a gardróbszekrényben. Ahhoz azonban, hogy a ruhadarabok valóban praktikussá váljanak, nagyon fontos, hogy az árnyalatok, anyagok és stílusok kellőképpen passzoljanak, de az sem árt, ha kortalan fazonokra esik a választás.

A galériában összegyűjtöttünk nyolc olyan ruhadarabot, amelyek nélkül a tavaszi ruhatár abszolút hiányérzetet kelt. Egyszerűen variálhatók és bármely korosztály számára sikkes, nőies megjelenést kölcsönöznek.

 

A kortalan darabok titka az egyszerűségükben rejlik. A nőiességhez nem feltétlenül van szükség ultramini vagy éppen durván kivágott, mélyen dekoltált fazonokra. Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több, és bármilyen klisésen hangzik is, az öltözködésben maximálisan érvényesül. Manapság szerencsére a társadalom szemlélete is elindult azon az úton, hogy semmilyen ruhadarabot nem tesznek „korhatárossá”, sokkal inkább a stílus határozza meg, ki mit visel, nem pedig az, hogy hány éves az illető.

Korábban voltak holmik, amelyeket sokan tiltólistásnak gondoltak negyven vagy éppen ötven év felett, holott a divat cseppet sem a határokról és a korlátokról szól. A sikkes megjelenés az önkifejezés eszköze lehet, a stílus pedig egyértelműen kortalan. Ahhoz, hogy mindig letisztult és nőies hatást keltsen az összkép, valamint annak érdekében, hogy ne kelljen állandóan cserélgetni a szekrényben található holmikat, érdemes klasszikus darabokat összeválogatni a ruhatárhoz.

A tavaszi szezonban a könnyed, légies szabás és a finom, vidám hangulat viszi a prímet. A színes, illetve a fekete-fehér szetteket egyaránt lehet ízléses és változatos formában viselni, a különböző stílusok harmonikus kombinálásával pedig igazán izgalmas és sikkes hatást kelt majd az összeállítás.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés