Bár egyelőre még nincs nyoma a kínálatban, az év színe hamarosan átveszi az uralmat, és változatos formában bukkan majd fel a 2024-es divatban. Adunk pár tippet, hogy milyen trendekre számíthatsz a Peach Fuzz árnyalattal kapcsolatban!

hirdetés

Végre egy sokoldalú, krémesen lágy vezérszín pezsdíti fel a trendeket, amit nem lesz nehéz nőiesen kombinálni. Míg a tavalyi év színe, a vibráló Viva Magenta nem igazán találta meg a helyét a nappali sminkekben és a letisztult öltözékekben, a Peach Fuzz friss üdeségével minden bizonnyal sziporkázni fog a divatban.

Derűs, mégis nyugodt, pasztelles barackos árnyalatról van szó, ami nagyon könnyen megtalálja a közös hangot akár az élénk, akár a semleges, légies tónusokkal. Legutóbb 2019 és 2021 között ívelt fel a barackos rózsaszín népszerűsége, érdemes kicsit visszatekinteni az akkori trendekre, hogy ötletet merítsünk a Peach Fuzz kombinálásához.

Képek: Streetstyleshooters, Christian Vierig/Getty Images.

 

Képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

Lássuk, milyen módokon jelenhet meg az év színe az idei divatban!

A 2024-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divateseményeken már érzékelhető volt, hogy a barackos, légiesen könnyed, natúr árnyalatok nagy szerepet kapnak majd az idei sminktrendekben.

A Peach Fuzz tulajdonképpen kéz a kézben jár a natúr sminkirányzatokkal, leginkább a barackos bézs, a barackos púderrózsaszín és a tearózsa, valamint a pasztelles barackszín ötvözésével találkozhatsz majd a szemhéjpúderek, pirosítók, szájfények és rúzsok kínálatában.

Kép: Getty Images.

 

Valószínűleg a barackos árnyalatú körömlakkok is felfutnak majd, a minimalista manikűrtrend kedvelőinek örömére.

Kép: Getty Images.

 

Az Instagramot máris elárasztották a barackszőke és pasztelles balayage hajárnyalatok, melyek népszerűsége várhatóan tavasszal fog igazán megugrani.

Az viszont már most érzékelhető, hogy sokakat inspirál a 2024-es év színe, sorra jönnek a tippek, hogy ki milyen variációkban látná szívesen a divatban.

A tavaszi-nyári divatkollekciókban éppúgy jelen vannak a barackos árnyalatok, az pedig már most élesen kirajzolódik, hogy a latexanyagok feltörekvő trendje szorosan összefonódik majd a finom, krémes tónussal. A fémszínű felületeket tavasszal a fényes latexborítások váltják majd, melyeknek durva műanyaghatását a légies vattacukorszínek ellensúlyozzák.

Barackos tónusok a Bottega Veneta, a Carolina Herrera, és az Avellano 2024-es tavaszi-nyári kollekciójában. Képek: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho, Kristy Sparow/Getty Images.

 

Az év színe már most, a téli időszakban megtalálhatja helyét a divatban, burgundival, szürkével, feketével kombinálva jól passzol a szezon hangulatához, mégis egy kis fellendülést hoz a semleges tónusok sűrűjébe.

A Balmain idei tavaszi-nyári kollekciójában szintén felbukkan a romantikus Peach Fuzz tónus. Kép: Peter White/Getty Images.

 

A puha kötött anyagokkal, az elegáns tüllruhákkal, valamint a csillogó felületekkel egyaránt szépen harmonizálnak a lágyabb barackos árnyalatok, nemcsak a könnyed rózsaszínnel, hanem a pasztelles naranccsal kevert változatokat is érdemes kipróbálni.

Kiemelt kép: Kristy Sparow/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés