A British Fashion Awards vendégeitől már megszokott, hogy nagyon adnak a stílusos megjelenésre, nőies estélyi ruhákban, elegáns szettekben idén sem volt hiány, Gillian Anderson például mélyen kivágott, vörös bársonydresszben ragyogott a vörös szőnyegen.

hirdetés

Londonban, az impozáns Royal Albert Hall hangversenyteremben tartották meg idén a British Fashion Awards díjátadó gálát, melynek vörös szőnyegén nem csak modellek és divatszakemberek, hanem színésznők, énekesnők, illetve márkanagykövetek is tiszteletüket tették.

Akárcsak a vendégek, az általuk felvonultatott ruhák is sokfélék voltak. Akadtak olyanok, akik a finom nőiesség és elegancia vonalán maradtak, míg sokan egy csipetnyi merészséggel fűszerezték meg a stílusukat, és bizony extravagáns, túlgondolt, jelmezszerű öltözékekben sem volt hiány.

Ezek voltak a legnőiesebb ruhák a 2023-as British Fashion Awards estjén

Az 55 éves Gillian Anderson alapvetően megmaradt a klasszikus, hollywoodi eleganciánál, ám lágyan leomló vörös bársonyruháját a finom esésű, mély dekoltázs tette igazán merésszé. Dögösebb estélyit választott, mint a vagány Kate Moss, aki ezúttal kifinomult éjkirálynőként érkezett az eseményre, egy lenge, mozgalmas részletekkel kiegészített lábvillantós dresszben.

Gwendoline Christie és Anne Hathaway egyaránt úgy festett, mintha egy mesebeli világból csöppent volna a rendezvény sűrűjébe. A 41 éves Anne Hathaway volt szerintünk a díjátadó gála legkáprázatosabb vendége, vintage Valentino couture estélyi ruhájában olyannak tűnt, mint Hófehérke.

 

Amal Clooney a sellőtrendből merített inspirációt, pikkelyszerű rátétekkel díszített, színátmenetes kreációban érkezett az eseményre, amellyel a szezon csúcsdivatját, a csillogó irányzatot is kimaxolta.

Nicole Scherzinger fekete tüllel borított, fémszínű estélyi ruhakölteménye csodásan kiemelte az énekesnő alakját. Pamela Anderson most is azokhoz az elvekhez tartotta magát, amelyekről korábban a párizsi divathéten beszélt, hogy már nem akar órákig szépülni egy-egy nyilvános esemény kedvéért, manapság természetesebb, visszafogottabb megjelenésre törekszik. Krémszínű szettjében finoman elegáns volt, noha nem viselt sminket és a frizuráját sem bonyolította túl, így is roppant nőies volt az összhatás.

Rosie Huntington-Whiteley mindig csodásan ötvözi a dögös részleteket és a letisztult eleganciát. Szereti a kivágott holmikat, de most sem lőtt túl a célon, csakúgy, mint máskor, a kifinomult sikk határán belül maradt a ruhaválasztásával.

A 2023-as British Fashion Awards igencsak változatos volt a nagy divatpillanatokat illetően. A nőies fazonok mellett extrém szetteket is felvonultattak a sztárok.

Kiemelt kép: Gareth Cattermole/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés