Catherine Zeta-Jones lágy esésű, színátmenetes ruhát választott a cannes-i filmfesztivál első napjára, és bár lányával és férjével karöltve vonult végig a fotósok előtt, letisztult, mégis különleges megjelenésével mágnesként vonzotta a figyelmet.

hirdetés

Kedden vette kezdetét a cannes-i filmfesztivál, ami idén 76. alkalommal került megrendezésre. Az első napon a Jeanne du Barry című francia történelmi filmdrámát mutatták be, amelyben Johnny Depp alakítja XV. Lajos francia királyt. A színész ezzel az alkotással tért vissza a filmezéshez, így sokan kíváncsiak voltak az alkotásra.

Catherine Zeta-Jones férje és húszéves lánya, Carys Zeta Douglas társaságában érkezett az eseményre. Michael Douglas a nyitóünnepségen vehette át a tiszteletbeli Arany Pálma-díjat kiemelkedő filmes pályafutásáért, ennek apropóján pedig lányuk most először lépett a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére. Ám a büszke színésznő sem tudott hátralépni a reflektorfényből, családja körében szinte ragyogott, káprázatos megjelenésével ő volt az est egyik fénypontja.

Carys fehér csipkeruhában kísérte szüleit, míg 53 éves édesanyja egy mély dekoltázsú, vörösben és bíborban játszó ruhát választott az alkalomra. A színészpár 22 esztendős fia, Dylan Michael Douglas nem vett részt az eseményen.

Catherine Zeta-Jones vörös ruhában tündökölt Cannes-ban

A színésznő igencsak ellopta a show-t a vörös szőnyeges bevonuláskor. Mindenkit lenyűgözött az Elie Saab légiesen könnyed, színátmenetes estélyi ruhájában, amit az elegáns alkalomhoz választott.

Képek: Victor Boyko, Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

 

A ruha színével harmonizáló fülbevalóval és gyűrűvel, valamint füstös, burgundi szemsminkkel tette tökéletessé a megjelenését. Frizuráját lazán kiengedve, visszafogott, lágy hullámokkal megbolondítva viselte, a világosabbra festett, karamellás csokoládé tincsei pedig remekül passzoltak vörös öltözékéhez.

A dekoltázs ugyan kissé merész volt, de minden más részlet visszafogott és finoman elegáns, így semmi nem árnyékolta be a nőies megjelenését.

Kiemelt kép: Victor Boyko/Getty Images.

Cikkfotók: Victor Boyko, Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés