Gillian Anderson kivételes színészi tehetsége mellett, a küllemével is feltűnést okoz, hiszen az 53 éves színésznő mindig roppant elegáns, nőies. Profin válogatja össze a ruhadarabokat, amelyek nagyszerűen harmonizálnak karcsú vonalaival. Láthatóan nem szeretne fiatalabbnak tűnni a koránál, pont ettől válik üdítővé, frissé a megjelenése.

hirdetés

Gillian Anderson neve sokaknak az X-akták című sorozatból lehet ismerős. Nagy sikerrel futott hazánkban is, és sokan rajongtak a fordulatos történetszálakban bővelkedő szériáért. A színésznő azóta sok szerepben kipróbálta már magát, legutóbb Margaret Thatcher bőrébe bújt A korona című sorozatban. Az alakításával osztatlan sikert aratott, még a Golden Globe-díjat is bezsebelte.

Az 53 éves színésznő tehetsége mellett a küllemével is mindig feltűnést kelt. Gillian roppant nőies stílust alakított ki az évek során, amelyben főként az elegáns, nőies ruhadarabok dominálnak.

Gillian Anderson kifinomult eleganciájával mindenkit levesz a lábáról

A színésznő 160 centiméter magas, így legtöbbször a trükkös ruhaszabásokkal nyújtja meg az alakját. Nagyon filigrán, ezért a megfelelő ruhadarabok szépen kihangsúlyozzák karcsú derekát, és hosszabbnak láttatják a lábait. Láthatóan nagy gonddal választ ruhát, ezért sosem szokott hibázni. Nem szeretne görcsösen fiatalabbnak tűnni a koránál, pont ettől válik nagyon szimpatikussá, szerethetővé.

A belülről fakadó eleganciája a képeken keresztül is érződik. Nem szokott a pillanatnyi divathóbortokra felülni, inkább a klasszikus vonalvezetésű kreációkat részesíti előnyben, amelyekkel kiemelheti a nőiességét. Sosem szokott villantani, szereti az egyszerűbb darabokat, ám a csillogásra még ő sem tud nemet mondani.

 

Gyakran visel fehéret, feketét, hiszen mindkét árnyalat nagyszerűen harmonizál a bőrtónusával és a fényes, szőke frizurájával. Természetesen a színeket sem hanyagolja, legtöbbször piros vagy sötétkék kreációban csíphetjük el. Az aranynak és az ezüstnek a különféle variációi úgyszintén megjelennek a repertoárjában.

Legtöbbször a ruhaszabásokkal, anyagokkal szokott trükközni. Az elegáns kelméktől, szokatlan párosításoktól igazán üdévé, csinossá válik a megjelenése. Gillian teljesen elfogadta a korát, ezt mutatja, hogy pár évvel ezelőtt ezüstös frizurával jelent meg a Golden Globe-gálán, az ősz tincsek egy cseppet sem zavarták. Gillian Anderson a legjobb példa arra, hogy a szolid, nőies eleganciával is lehet feltűnést kelteni.

Kiemelt kép: Lia Toby / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés