Gwendoline Christie bebizonyítja, hogy egy magas, robusztus testfelépítésű nőnek is lehet kecses és sikkes a stílusa, hiszen a nőiesség nem alkatfüggő.

hirdetés

Az angol származású színésznő a Trónok harca című sorozattal vált ismertté, melyben a Tarth-i Brienne-t alakította. A szériában szinte csak páncélos, és férfias öltözékekben mutatkozott, így kevesen tudják róla, hogy a valóságban roppant nőiesen öltözködik, sőt, imádja a vintage hangulatú ruhákat, és a kifutón is fel-felbukkan alkalmi modellként.

Gwendoline Christie majdnem kétméteres magassága, nagy lábmérete, és erős testfelépítése ellenére is megtalálta a módját annak, hogy megmutassa csinos oldalát. A negyvenéves színésznő kamaszkorában nehezebben viselte, hogy mindig kilóg a sorból, ám rájött arra, hogyan fejezheti ki nőiességét a divat segítségével. Gyakran felbukkan egy-egy divatbemutatón, ahol a frizurájától kezdve a kiegészítőkig, mindig kifogástalanul sikkes a megjelenése.

Gwendoline Christie stílusa

Tény, hogy az átlagosnál eltérő méretekkel rendelkező nők nehezebben találnak rá a stílusukra, hiszen kevés olyan típusú divatfazonnal lehet találkozni az üzletekben, amelyek nekik is jól állnak.

Ám nem csak a telt idomú hölgyeknek gyűlhet meg a baja a nőies ruhatár kialakításával, hanem a színésznő által képviselt extrém alkatoknak is, akik nem molettek, de magasak, erős, masszív, téglalap testfelépítésűek.

A nőiesség ugyan, csupán kis részben múlik az öltözéken, hiszen a finom, kecses mozgás, illetve a kisugárzás szintén hozzátartozik, Gwendoline Christie-től még ezen a fronton is csak tanulni lehet! Határozott, de bájos kiállását valószínűleg tornász múltjának is köszönheti.

 

Kiemelt kép: Stuart C. Wilson/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés