Habár a visszafogottan nőies megjelenés abszolút távol áll Rihanna extravagáns, merész stílusától, az énekesnő több alkalommal is megvillantotta már kifinomult oldalát. Fotókon a legelegánsabb szettjei.

hirdetés

Rihanna stílusától távol van a nőies megjelenés, pedig tényleg jól áll neki

Rihanna általában merész, extravagáns összeállításaival hívja fel magára a figyelmet, szinte minden alkalommal olyan szetteket választ, amelyek láttán mindenki ledöbben. Amikor első kisbabáját várta, simán felvett egy csipkefehérneműre hajazó összeállítást, ami igencsak megosztotta a rajongókat.

Az énekesnő ismét várandós, de sajátos öltözködési stílusán most sem hajlandó finomítani, szerinte ideje leszámolni azzal az elavult beidegződéssel, hogy egy kismamának takargatnia kell a kerekded vonalait. Nem csak akkor áll ki az egyedi stílus mellett, amikor gyermeket vár, korábban éppúgy bátran viselt bármit, amihez kedve szottyant. Kár, hogy csak ritkán mutatja meg kifinomult, nőies oldalát, az elegáns és letisztult megjelenés ugyanis pont olyan jól áll neki, mint a vagány, meghökkentően merész viselet.

A galériában összegyűjtöttük Rihanna legsikkesebb, legfinomabb szettjeit.

 

Vannak olyan hírességek, akik rendszerint polgárpukkasztó, extravagáns darabokban lépnek a vörös szőnyegre. Lady Gaga például rendszeresen vagány, már-már megdöbbentően furcsa összeállításokban jelent meg az eseményeken, mára azonban sokat finomodott a stílusa, a sajtó sokkal inkább a lenyűgözően nőies ruhaválasztásaitól hangos. Rihanna esetében nem lehet megfigyelni egy hasonló ívet a stílusalakulást tekintve, ő rendkívül változatosan öltözködik.

Egyszer merész, egyszer finomabb oldalát villantja meg, bár stílusát sokkal inkább a vagány és ütős holmik jellemzik. 2022-ben sokaknál kiverte a biztosítékot, amikor gyakorlatilag csipkefehérneműben jelent meg egy eseményen. Az énekesnő cseppet sem a hétköznapi öltözködés híve, azt az elvet vallja, hogy bárki bármit felvehet, ami tetszik neki. Talán éppen ezért nem lehet beskatulyázni a stílusát sem, mert számtalan különböző irányvonalat kipróbál.

Élvezi a divat adta lehetőséget, merészen váltogatja a különböző fazonokat és darabokat. A bátor választásai teszik igazán izgalmassá a megjelenését, nála sosem lehet tudni, hogy éppen milyen darabban érkezik majd az adott estélyre vagy rendezvényre. A nőies, kifinomult stílus elképesztően jól áll neki, még a habos-babos, rózsaszín hercegnőruháktól sem zárkózik el, ami szöges ellentéte az áttetsző csipkeruhának.

Rihanna egyébként imádja az összhangot, legyen szó sportos, laza vagy elegáns összeállításról, nagyon figyel a részletekre. A cipőjét és a kiegészítőket minden alkalommal a ruhákhoz igazítja, ettől rendkívül sikkesnek hat az eredmény.

Kiemelt képek: Arturo Holmes, Karwai Tang/WireImage/Christopher Polk/NBC via Getty Images/Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés