Nicole Scherzinger stílusa elképesztően dögös, az idő múlásával sem változik. Bár a plasztikával nem fukarkodott a fantasztikus hangú énekesnő, nem csak a beavatkozásoknak köszönheti, hogy ilyen remek formában van. A többszörös világbajnok Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton egykori barátnője rengeteget tesz azért, hogy megőrizze tökéletes alakját.

hirdetés

A Pussycat Dolls zenekar énekeseként híressé vált Nicole Scherzinger fantasztikus formában van, amit nem csupán a genetikának és a szépészeti beavatkozásoknak köszönhet. Dögös stílusában előnyt élveznek a nőies sziluettek, melyek kiemelik szédületes alakját. Imádja a különleges, egyedi darabokat, nem finomkodik a szabásokkal, sokszor a merészebb, kivágott fazonok mellett dönt.

 

Nicole Scherzinger stílusa elképesztően nőies: nem tudja túltolni a dögösködést

A kétezres évek elején a Pussycat Dolls a legmenőbb zenekarok egyike volt, Nicole Scherzinger pedig nem csak hangjával, megjelenésével is mindenkit lenyűgözött. A vérében van a dögös stílus, rajta még az is jól mutat, ami máson túlzónak hatna.

Mindig imádta a nőies ruhákat, ez az évek múlásával sem változott. A vörös szőnyegen rendszerint sokat mutató darabokban libben a fotósok elé, kicsit sem takargatja formás alakját. A kivágott szabású, kissé kirívó ruhadarabok mellett a gyönyörű, kifinomult estélyiket sem veti meg, melyekben szintén gyakran mutatkozik az elegáns eseményeken. Általában azonban  nadrágkosztümöt visel, és rá jellemzően ebből a darabból is kihozza a maximumot.

Bár láthatóan több plasztikai sebészeti beavatkozásra rászánta már magát, nőies formáit és szépségét nem csupán a szépészeti kezeléseknek és technológiáknak köszönheti. Rengeteg időt áldoz bőrápolásra, a rendszeres testradírozásra esküszik, valamint igencsak sokat edz. Bátran posztol magáról bikinis fotókat a közösségi médiás oldalain, az alakját elnézve pedig, mintha cseppet sem fogna rajta az idő.

A stílusa inkább a szexi, már-már túlzó vonalon mozog. Olyan darabokat választ, amikkel garantáltan felhívja magára a figyelmet, ám sokkal inkább emlékezetes divatpillanatokat okoz ezekkel a ruhákkal, semmint divatbakiként emlegetnék a rajongók. Máson látva ugyanezeket a merész holmikat már lehet, sokan azt mondanák, hogy átesett a ló túloldalára. Nicole Scherzinger vadóc, dögös megjelenéséhez azonban tökéletesen passzolnak ezek a sokat mutató kreációk.

 

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés