Kate Moss öltözködésében ma már az elegáns, nőies stílus is tetten érhető, ám a tőle megszokott vagány és dögös divatelemeket sem hagyta el egészen. Az utóbbi években sokkal finomabb formában kombinálja a látványos darabokat.

hirdetés

Az öltözködési stílusunk velünk együtt változik az évek múlásával, ez persze nem jelenti azt, hogy a személyiségünket tükröző alapjegyek teljes mértékben lecserélődnének a gardróbunkban.

Kate Moss ruhatára mára kissé átformálódott, bár sok mindent megőrzött azokból a divatelemekből, amelyeknek köszönhetően úgymond stílusikonná avanzsált a kilencvenes években. Akkoriban afféle buli- és fesztiválkirálynő volt, ami nagy hatást gyakorolt a megjelenésére, főként vagány, laza cuccokat viselt, melyek nagyon menőnek számítottak az underground körökben.

Igazi vadócként ismerte meg a világ, akihez közel álltak a bőrdzsekis, ocelotmintás, vagabond stílusú szerelések, ám mivel szupermodellként nem csak fesztiválokra volt hivatalos, a nőies, elegáns oldalát is megcsillantotta olykor-olykor. Bár a leopárdpöttyökkel, a dögös áttetsző ruhákkal, a vagány bokacsizmákkal és a bőrhatású holmikkal ma sem szakított – vagyis nem lett nagy hirtelen modorosan sikkes az öltözködése –, a korábbi próbálkozásaihoz képest már sokkal kifinomultabb érzékkel válogat a nőies, elegáns kreációk közül.

Kate Moss világától már nem áll messze a finom, nőies stílus

Kate Moss nemrég töltötte be 49. életévét, ami nem feltétlenül vonzza magával a stílusváltást, ám sokaknál megfigyelhető, hogy idővel beérik, lágyabbá válik a stílusuk. Ha valaki, hát ő remek példa az önazonos megjelenésre, hiszen a nőiesebb, letisztultabb szettjeibe is csodásan bele tudja csempészni azokat a vagány divatelemeket, melyek a kilencvenes években már-már összeforrtak a nevével.

 

Bár az öltözködése sokat finomodott az évek során, és ma már a nőies stílus talaján is otthonosan mozog, azért a dögösebb, merészebb darabok éppúgy megtalálhatók a mindennapi és alkalmi viseletei között.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés