A klasszikus fekete estélyi ruhák ismét domináns uralkodói lettek a vörös szőnyeges bevonulásoknak, sokan térnek vissza a régmúlt trendjeihez. A sztárok az elmúlt időszakban határozottan sötétbe borították a megjelenésüket.

hirdetés

A fekete estélyi ruhák visszatértek a vörös szőnyegre

A vörös szőnyegen a legtöbb híresség úgy érzi, végre megvillanthatja merészebb, egyedibb stílusát. A gyönyörű ruhakölteményeknek tulajdonképpen csak a kreativitás szab határt, minden alkalommal olyan mesébe illő darabokat láthat a nagyközönség, amelyek sok esetben beírják magukat a divattörténelembe. A híres nők számára tulajdonképpen minden esemény egy lehetőség arra, hogy megmutassák, milyen stílusosak ők valójában.

Noha a legtöbb ilyen alkalom inkább az átadott díjakról vagy a bemutatott filmekről szól, valamilyen szinten a divat is fontos szerepet kap a vörös szőnyeges eseményeken. A rajongók kritikus szemmel firtatják a ruhaválasztásokat, ha valaki egy kicsit mellényúl, garantáltan kommentcunamit indít el a közösségi médiás oldalakon. Ennek ellenére a hírességek általában bevállalósak és merész, egyedi kreációkban lépnek a fotósok elé.

Az elmúlt időszakban azonban mintha egy kicsit visszafogták volna magukat, úgy tűnik, visszatértek a jó öreg klasszikushoz. A fekete estélyi ruhák szó szerint berobbantak a vörös szőnyegre, nagyon sokan a letisztult, időtálló elegancia mellett voksoltak.

 

Régebben a fekete estélyiket abszolút az eleganciával állították párhuzamba. Ha valaki igazán sikkes és kifinomult akart lenni, biztosan egy csinos kis fekete ruhában jelent meg. Ezt tulajdonképpen Coco Chanelnek köszönhetjük, aki már a húszas években bebizonyította, hogy a feketével tényleg nem lehet mellényúlni.

A vörös szőnyeget az elmúlt időszakban hatalmába kerítette a merészség és az extravagancia, ám úgy tűnik, az év végére sokkal inkább a modern elegancia kerül előtérbe. Az elmúlt időszakban a legtöbb híresség könnyed, visszafogott fekete kreációban jelent meg, aminek a rajongók kifejezetten örülnek. A fekete cseppet sem unalmas, ráadásul az ismert hölgyek mindent megtesznek azért, hogy egy kis izgalmat csempésszenek az összképbe.

Egyesek a ruha anyagával, egy kis csillogással trükköznek, míg mások a kiegészítőkkel érik el, hogy egyedibbé váljon az eredmény. Vannak, akik a szabásba vittek bele egy kis extrát, Nicole Kidman például roppant merész darabban jelent meg, a fekete fazon összességében mégis eleganciát sugall. Vanessa Hudgens pedig azt is bebizonyította, hogy nem csak rózsaszínben válhat valaki igazi hercegnővé, egy fekete habos-babos darab éppen olyan különleges hatást kelt.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés