Szerintünk ezek voltak a legszebb ruhák az Emmy-gála vörös szőnyegén, mindegyik egy-egy apró részlettől igazán különleges. Jenna Ortega most derűsebb, könnyedebb stílusra váltott, úgy festett, mint egy vintage porcelánbaba.

hirdetés

Még fel sem ocsúdtunk a Golden Globe-gála adta divatpillanatokból, máris elérkezett a következő vörös szőnyeges esemény, amely a sorozatrajongók mellett a divat szerelmeseit is odaragasztotta a képernyők elé. Idén 75. alkalommal rendezték meg a sorozatok Oscarjaként emlegetett Emmy-gálát, ahol számos ismert hölgy jelent meg, nem akármilyen öltözetben.

Már megszokhattuk, hogy a különböző díjátadók bizony nem csak az ékes szobrocskákról szólnak, sokan kizárólag a gyönyörű estélyi ruhák miatt kapcsolnak a nívós műsorra. A hírességek idén sem bízták a véletlenre az eleganciát és a tündöklést, meseszép darabokban érkeztek az estélyre.

A legszebb ruhák az Emmy-gála vörös szőnyegén

Noha voltak egyedibb, kirívóbb ruhaválasztások, a többség abszolút a klasszikus eleganciára bízta magát az idei Emmy-gála alkalmával. A stylistok és az ismert nők remek összhangban dolgoztak együtt, fantasztikus ruhakölteményekkel tették emlékezetessé az estét. A rajongók persze idén is kritikus szemmel figyelték a stílusbakikat, ám ezúttal inkább a sikkes darabokról szólt a vörös szőnyeges bevonulás, semmint a kellemetlen divatpillanatokról.

Selena Gomez elegáns szintre emelte a trendeket uraló meztelenruhát, az általa viselt fazon azonban megosztotta a rajongók véleményét. Egy egészen különleges Oscar de la Renta kreációban érkezett az Emmy-gálára, amely sokak szerint öregítette a színésznőt. Egyesek csupán a sötét sminket sérelmezték, míg mások a ruhában éppúgy találtak kivetnivalót. Ezzel szemben rengetegen imádták Selena viseletét, amely az est egyik legemlékezetesebb darabjának bizonyult.

Kép: Neilson Barnard/Getty Images.

 

A díjátadó másik meglepetését Jenna Ortega okozta, aki abszolút maga mögött hagyta Wednesday stílusát. A színésznő a népszerű sorozatnak köszönhetően vált világszerte ismertté, és sokáig a vörös szőnyeges események alkalmával is bevetette a gót stílusjegyeket. Ezúttal sokkal visszafogottabbra vette a figurát, vintage hercegnőként ragyogott a fotósok előtt. A Christian Dior Haute Couture darab mesésen állt rajta! A finom pasztellszínek, a virágos rátétek már a tavaszi trendeket vetítik elénk.

Kép: Neilson Barnard/Getty Images.

 

A korona című sorozat sztárja, Elizabeth Debicki egy igazi klasszikust választott, az előkelően sikkes bordó bársonyruhával pedig tényleg nem lehet mellényúlni. A színésznő hihetetlenül elegáns volt a lágy esésű Christian Dior Haute Couture darabban, ami néhány rajongó szerint kissé unalmasnak hatott a vörös szőnyegen. Tény, hogy az egyszerű estélyi ruhák egyfajta biztonsági játékosok a divatvilágban, azonban ez nem jelenti azt, hogy a biztonságos választás unalmas lenne. Imádjuk a színésznő letisztult, kifinomult megjelenését!

Képek: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Neilson Barnard/Getty Images.

 

Meghann Fahy sem gondolta túl a koncepciót, egy lágy esésű, testhez simuló Armani Privé ruhában érkezett az idei Emmy-gálára. Még a legkritikusabb rajongók sem tudnak fogást találni a színésznő választásán, amely ékes bizonyítéka annak, hogy a kevesebb néha tényleg több. Az egyszerű, dekoltázshangsúlyos rózsadíszítés bőven elegendő hercegnős részletet ad az estélyihez. A kreáció hihetetlenül letisztult, elegáns és sikkes. A tavaszi divatban idén nemcsak úgy általánosságban a virágminták, hanem kiemelten a rózsamotívumok is nagy szerepet kapnak.

Képek: Kevin Mazur/Frazer Harrison/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images.

Cikkfotók: Neilson Barnard/Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Kevin Mazur/Frazer Harrison/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés