Amal Clooney megjelenése rendszerint irtó nőies, kifinomult és lenyűgöző, az általa viselt szettek ráadásul legtöbbször szimpla alapdarabokból állnak. Érdemes ihletet meríteni ezekből az összeállításokból, hiszen legtöbbjük roppant egyszerű, örökké divatos ruhákból áll.

hirdetés

A 44 éves Amal Clooney soha nem hibázik, ha öltözködésről van szó. Legyen szó vörös szőnyeges eseményekről, vagy akár szimpla hétköznapokról, megjelenése minden alkalommal kifogástalan. Trükkje rém egyszerű, így gyakorlatilag bárki ihletet meríthet a gyönyörű emberjogi ügyvéd összeállításaiból.

Két dologra alapozza a szetteket. Egyrészt minden darab igazi klasszikus, így jóformán soha nem mennek ki a divatból, ráadásul egyszerű vonalvezetésüknek, letisztultságuknak köszönhetően a legtöbb alakon jól mutatnak, könnyedén kombinálhatók. Másrészt pedig sok-sok alapdarabot használ, ideértve az egyszínű felsőrészeket, a csinos garbót, farmernadrágot egyaránt. Még egy apró bónusztipp, ami tökéletessé teszi George Clooney feleségének megjelenését: mindenhez magas sarkú cipőt visel.

A munkája is megköveteli az elegáns megjelenést, de színész férjével gyakran jelenik meg olyan impozáns társasági eseményeken, melyek megkívánják a kreatív black tie, vagy a white tie öltözéket. Ezenfelül sokszor szerepel televíziós műsorokban, így valószínűleg jóval több formális és elegáns ruhával rendelkezik, mint a nagy átlag, melyekhez legjobban a magas sarkú cipő passzol.

Nyilván mindenki a megszokott tevékenységeihez, mindennapjaihoz igazítja az öltözékét, így nem feltétlenül kell glédában állnia otthon a magas sarkú cipőknek, melyek viselése egyébként sok gyötrelmet okozhat. Alkalomadtán azonban el lehet sütni a körömcipőt egy-egy nőiesebb szettel, máskor pedig remekül helyettesíthető kis kockasarkú, féllapos, vagy teljesen lapos talpú, elegáns topánokkal. A nőies összhatás így is elérhető, persze nagyban függ a lábbeli fazonjától.

Amal Clooney a nőies szettek koronázatlan királynője

Egy klasszikus ruha aranyat ér

Egy klasszikus vonalvezetésű ruha kincset ér, hiszen akár a szimpla hétköznapokon, akár elegáns megjelenést igénylő eseményeken egyaránt megállja a helyét. Az efféle egyszerű szabású darabok soha nem mennek ki a divatból, nagyon kifinomultak és letisztultak. Nem kell túlgondolni a cicomát és a körítést, Amal Clooney általában ékszerek nélkül, finom sminkben viseli ezeket a ruhákat. Körítés nélkül is észbontóan nőiesek, garantáltan nem lehet velük mellényúlni.

 

Szettben az igazi!

A kosztümszettek maximális kifinomultságról és összhangról árulkodnak. Azt sugallják, a viselőjük aprólékos és roppant jó ízléssel rendelkezik, hiszen gyakorlatilag minden passzol mindenhez. Amal Clooney imádja ezeket az összeállításokat, szakmájából adódóan rendkívül sokszor választja őket. A formális eleganciából kissé visszavesz egy egyszerű felső vagy blúz, ilyen formában akár a hétköznapokon is simán elfér egy ilyen szett.

 

Blézerrel mindent fel lehet dobni

A blézer varázsereje vitathatatlan, gyakorlatilag bármilyen stílusú szett részeként megállja a helyét. Mindent nőiessé és elegánsabbá tesz, így akár egy szimpla ruha mellett, vagy egyszerű nadrággal párosítva is jól mutat. Akár monokróm, akár színes variációban irtó sikkesen hat, így megéri beszerezni belőlük más-más árnyalatú, mintázatú és fazonú darabokat.

 

A farmernadrág is lehet irtó nőies

A farmernadrág olyan alapdarab, ami még az elegáns nők ruhatárában is megtalálható. Amal Clooney általában a finom stílust hozza, ha öltözködésről van szó, ám a a szimpla famert ő sem veti meg. Ezek a lezser, sportosabb hatású fazonok éppúgy nőiessé varázsolhatók, csupán pár apróságra kell figyelni. A felsőrész nagyon sokat számít, érdemes csinos, különleges darabot választani hozzá. A cipőkérdésre pedig egészen egyszerű a válasz, ha a cél a szofisztikált, sikkes külső, akkor a magas sarok lesz a tökéletes opció.

 

Az overall egyszerű, mégis elragadóan csinos megoldás

Egy csinos overall fantasztikus megoldás lehet a hétköznapok során, pláne akkor, ha reggel a tükör előtt nem jön a várva várt ihlet. Nem kell túlgondolni az aznapi szettet, nem kell külön alsót és felsőt válogatni, azt figyelni, hogy ezek összepasszolnak-e. Egyetlen ruhadarabbal már kész is a teljes összeállítás, egy egyszerű magas sarkú cipővel összeboronálva lenyűgözően sikkes hatást kelt majd a külső. Amal Clooney rendszeresen visel szimpla overallt, ilyenkor egy övvel vagy apró ékszerekkel dobja fel megjelenését.

 

A rövid szoknyák kihangsúlyozzák a gyönyörű lábakat

A rövid, csinos miniszoknyák soha nem mennek ki a divatból, jó ízléssel tálalva roppant nőies külsőt kölcsönöznek. Rendkívül jól kombinálhatók, elegánsabb eseményekre, de akár az egyszerű munkanapokra éppúgy remek választásnak bizonyulnak. Amal Clooney imádja ezeket a rövidke darabokat, nem takargatja hosszú, formás lábait. Szuper alaknyújtó trükkje, hogy a magas derekú szoknyát rövid felsővel kombinálja, így a lábai még hosszabbnak tűnnek.

 

A mintás nadrághoz basic felső passzol

Sokan irtóznak a mintás holmiktól, hiszen nehezen kombinálhatók, és olykor nem is feltétlenül előnyösek. Ám egy klasszikus szabású nadrág esetén nem lehet hibázni. Hihetetlenül sikkes, különleges külsőt kölcsönöznek a klasszikus ginghammintás vagy pepita darabok, ráadásul az sem okoz óriási nehézséget, hogy mivel kerüljenek párosításra. Egyszerű, basic felsőrészekkel irtó menőn mutatnak, csupán arra érdemes figyelni, hogy a színek összhangban legyenek, a hatás így lesz igazán kifinomult.

 

A hosszú szoknyák nemcsak csinosak, hanem nagyon jól kombinálhatók

A hosszú szoknyák roppant divatosak, a népszerűségük pedig nem csak a véletlennek köszönhető. Elképesztően csinosak, a legtöbb alakon jól mutatnak, ráadásul nagyon könnyű kombinálni őket. Még a legunalmasabb felsőket is feldobják, nőiessé varázsolják, egy magas sarkú cipő kíséretében az összkép mindenképp nőies, kifinomult külsőt eredményez.

 

Kiemelt kép: Leon Neal/Getty Images.

Cikk képei: Michael Stewart/GC Images/Neil Mockford/Alex Huckle/GC Images/Robert Kamau/GC Images/Gotham/GC Images/Leon Neal/Mauro Fagiani/NurPhoto via Getty Images/Mondadori via Getty Images/Archivio Mondadori via Getty Images/Mondadori via Getty Images/James Devaney/GC Images/Michael Stewart/GC Images/Alo Ceballos/GC Images/ XPX/Star Max/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés