Az igazán jó fodrász nem csak a hajvágáshoz ért, hanem ránézésre tudja, mi állna jól vendégének. Általában nem az elrontott fazon miatt nem talál be az új frizura, hanem amiatt, hogy az adott forma és szín nem passzol a viselőjéhez. Képeken mutatjuk, mennyit dob a külsőn a jó hajválasztás!

hirdetés

A nők többsége általában nem konkrét elképzelésekkel érkezik a fodrászhoz, csak abban biztos, hogy változtatni szeretne. Egy jó szakember ilyenkor tanácsokkal tud szolgálni, persze nem övé a döntés, de nagy segítséget nyújthat a megfelelő fazon és szín kiválasztásában.

Az új frizura varázsa akkor működik igazán, ha teljes mértékben azonosulni tud vele a viselője, és minden részletében előnyös a számára. Megesik, hogy a rosszul megválasztott szín tompítja le a nőiességet, vagy a semmilyen fazon teszi snasszá a megjelenést. Máskor pedig a szálkás, töredezett, agyonfestett tincsek rontják le az összképet, hiszen a sok kísérletezéstől és színváltástól könnyen sprőddé válhat, és elkophat a haj.

Az alábbi nők elégedetten hagyták el a szalont, hiszen minden újítás a javukra vált. Néha egészen aprócska változtatás elég ahhoz, hogy fantasztikus hatást keltsen a végeredmény.

Amikor telitalálat az új frizura: ezek a nők kivirultak a fodrász keze alatt

Ebben az esetben nem csak a finom sminknek, hanem az új frizurának is köszönhető a fiatalosabb, nőiesebb megjelenés.

A vagány kisugárzás valahogy nem jön át, ha minden tincs rálapul az ember fejére. Az unalmas, snassz összképet rövidebb fazonnal űzte el a fodrász, aki figyelembe vette vendége egyéni stílusát.

Ez a tépett, kócosra szárított frizura nem csak jobban kihangsúlyozza fiatalos vagányságát, hanem sokkal dúsabbnak mutatja a hajtömeget.

Fiatal nőről van szó, de régi hajszínével jóval idősebbnek tűnt a koránál. Elképesztő, hogy a divatos vágás, és a finom, árnyaltabb színátmenet mennyire feldobta a külsejét!

A tartás nélküli hosszú haj csak még inkább megnyújtotta a fiatal nő hosszúkás arcát. Az új frizura nem csupán tömöttebb hatást kelt, hanem optikailag szélesíti az arcformát. Ehhez a lágyabb színhasználat is hozzájárul.

Ez a hölgy nem sokat törődött a frizurájával, csak összefogta hátul a haját, és ügyet sem vetett rá. Ez olyan szigorú külsőt eredményezett számára, amivel nem nagyon tudott azonosulni. A szemöldökén és az új sminkjén látszik, hogy sminkes is kezelésbe vette, de a felfrissített frizurája okozta a legnagyobb változást. Új hajszínével és nőies fazonjával sokkal üdébb a megjelenése.

A sötétbarna hajszín nem igazán emelte ki a fiatal nő bájos, szép vonásait, sőt, fáradtnak, fakónak mutatta világos arcszínét. A frizura fazonján csak keveset változtatott a fodrász, hogy a magas homlok ne legyen annyira szembetűnő. A rézvörös árnyalat telitalálat számára!

Dús, hosszú hajával, és bájos babaarcával inkább kislányosnak tűnt a hölgyemény, ám a vadóc vágás megtette hatását, sokkal nőiesebb, érettebb lett a külleme.

Ebben az esetben a lenőtt, hamuszőke hajnál mindenképp jobbnak bizonyult a barna árnyalat, ami tökéletesen passzol a vagány, rétegelt vágáshoz.

Az új frizurájával és sminkjével olyan lett az idős hölgy, mint egy magazinmodell!

A divatos shag vágás ebben az esetben nem csak a természetes loknikat tette teltebbé, hanem a magas homlok eltüntetésével az arc arányait is előnyösen átrendezte.

A semmilyen, unalmas fazonnál jobb egy nőies, dögös rövid frizura!

A vörös hajszínt is lehet kifinomultan viselni ötven felett. Ehhez persze, a frizurát is formába kell rázni.

Van, amikor a világosabb hajszín, máskor pedig a leheletnyit sötétebb tónus hozza meg a kívánt változást.

A nőiesség szempontjából nem a haj hossza számít, hanem a fazon!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés