Rugalmas, vibráló színű, dús hatású hajkoronájától szinte kivirult a hetvenéves nő, aki korábban nem az arcformájának megfelelő hajfazont viselt. Hihetetlen, hogy egy fiatalító frizura és smink mennyire megváltoztatja az első benyomást.

hirdetés

Denise sokáig azt gondolta, hogy a hosszú haj számára az ideális, hiszen, amikor még légiutas-kísérőként dolgozott, egyszerűbb volt összefognia a tincseket. Vékony szálú, egyenes hajával sohasem tudott mit kezdeni, de idősebb korára megunta, hogy folyton csak felkötve viseli az esetlen frizuráját, ráadásul már nem mutatott olyan előnyösen, mint amikor még fiatal volt.

Sokan ragaszkodnak egy jól bevált hajviselethez, különösen, ha az praktikus, de kevesen veszik figyelembe, hogy az idő múlásával a haj is nagy változáson megy keresztül. Ötvenéves kor felett a szálak elvékonyodnak, megritkulnak, esetleg az őszüléstől sprőddé, szárazabbá válnak, így például, lófarokba fogva sem mutatnak már olyan jól, mint korábban.

Extra dús, fiatalító frizura: ez aztán az átváltozás!

Szintén a korral jár, hogy a bőr megereszkedésével és az izmok gyengülésével az arc kissé beesetté válik, így valamivel vékonyabbnak tűnik. Ez különösen a filigrán testalkatú nőknél szembetűnő, amilyen Denise is. Keskeny arcformáját csak még jobban megnyújtotta a lelapuló, összefogott haj, ráadásul a megújulás előtti kifakult hajszíne sem volt előnyös számára.

 

A hetvenéves nő az átváltoztatás nagy mesterére, a Makeoverguy szépségszalon fodrászára bízta magát, de nem fűzött sok reményt a dologhoz. Végül nagyon meglepődött az eredmény láttán, hiszen az új hajszínével, frizurájával és sminkjével, szinte alig lehet ráismerni. Sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, a dús, rugalmas loknik nagyot dobnak rajta. A rövidebb, divatos fazon jobban passzol a fejformájához, mert teltebbnek, üdének mutatja az arcát. Látszik, hogy a hölgy milyen elégedett a változással, egészen kivirult tőle.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés