A mackóalsó, vagy flancosabb nevén tréningnadrág, simán szimbóluma lehetne ennek az évnek a maszk mellett. Érthető, hogy az otthoni munkavégzéssel előtérbe kerülnek a kényelmes cuccok, ám idén az sem minősül divatbűnnek, ha az utcai szettekben is helyet kapnak. Lágy színkombinációkkal, izgalmas stílusmixekkel, cseppet sem tűnnek slamposnak. Lássuk, hány bőrt lehet lehúzni a melegítőről!

hirdetés

A tréningnadrág beemelése az utcai öltözékekbe, már nem új keletű próbálkozás – a trend, amit elindított, tulajdonképpen eddig is népszerű volt -, de csak most érte el igazán a csúcspontját.

Nincs mit csodálkozni azon, ha a divat új utakat keres egy olyan helyzetben, amikor sokaknál kissé háttérbe szorulnak a tip-top összeállítások. A járvány alaposan átírta a mindennapok forgatókönyvét, az élettér beszűkült, hiszen rengeteg ember, aki otthonról dolgozik, csak sportolás, sétálás, ügyintézés, bevásárlás céljából mozdul ki a házi irodából.

A home office legkézenfekvőbb viselete nyilvánvalóan a mackóalsó lett, ami ezáltal az egyik legkapósabb ruhadarabbá avanzsált az elmúlt időszakban. Nem ijedt meg a ráirányuló figyelemtől, inkább kapott az alkalmon, és megmutatta a benne rejlő lehetőségeket.

Nem gondoltuk volna, hogy a jogger típusú nadrágok ilyen sokoldalúak, és a sportos külső ellenére ennyire fel tudják venni a versenyt az épp aktuális divattal. Persze, túlzás lenne azt állítani, hogy nőiesen viselhetőek, viszont nem feltétlenül teszik slampossá az utcai megjelenést.

Éljen az ezerarcú tréningnadrág! – Most így divatos

Nem kérdéses, hogy a vagányság áll a legjobban ennek a lezser, puha, kényelmes darabnak, viszont nem csak kapucnis pulóverrel és bőrdzsekivel variálhatod.

Edzőcipő helyett a bakancs is szóba jöhet, ha letisztult szabású, szimpla pamut tréningalsót viselsz.

Csinos kis irodaszett helyett most ez a sikk.

A bőrzakó és az ingfazonú kabátka is jól mutat jogger nadrággal kombinálva, és ezt az öltözéket bátran megkoronázhatod egy oversize szövetkabáttal.

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy rapper a kilencvenes évekből, akkor ügyelj a finom színharmóniára. A visszafogott árnyalatokkal könnyű bánni, és a fekete kontrasztjával igazán izgalmas hatást keltenek.

A monokróm összeállítás finomsága sikkessé teszi a mackóalsót, sőt, egészen új megvilágításba helyezi sportos lazaságát.

Szűkebb fazonú tréningnadrágok is vannak, melyek csodásan össze tudnak barátkozni a kötött pulóverekkel, a kardigánokkal, és a blézerekkel.

A divatbloggerek remek ötletekkel szolgálnak, hogyan lehet kis időráfordítással nőiesebb vibrálást adni a melegítőnadrágoknak.

A vagány pamutnadrág így az edzőtermen kívül is megállja a helyét.

Kiemelt képek: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés