Most valahogy gyakrabban kerül elő a kényelmes kapucnis pulóver a szekrényből, amit sokféleképpen lehet változatosabbá tenni, de erre a trükkre, amit mutatunk, valószínűleg még te sem gondoltál eddig. Feszültségoldásnak sem utolsó, az biztos!

hirdetés

Nehéz helyzetekben mutatkozik meg leginkább a női kreativitás, és ez a mostanira is igaz. A távmunka nem mindig habkönnyű, de tény, hogy bizonyos szempontból sok előnnyel jár. Például reggelente nyugodt szívvel meg lehet spórolni a ruhaválogatás hajtépős körét, és bele lehet bújni egy kapucnis pulóverbe, ami elsőre kézre akad.

Ám a női lélek bonyolult terep, így könnyen megeshet, hogy ami az első három napban még csábító egyszerűségével balzsamozgatja közérzetét, az a negyedik napon talán már idegesítően egysíkúvá válik a számára.

Vagyis mondjuk ki őszintén: a kényelmes kapucnis pulóvert viszonylag hamar meg lehet unni. Persze rengeteg módját választhatod annak, hogy picit csajosabbá és változatosabbá tedd a home office-ra szabott öltözéked, de most nagy ívben átugorjuk a színek-fazonok játékának lehetőségeit, és egészen más vizekre evezünk. Fontál te már kapucnizsinórt? Most eljött a nagy alkalom!

5 trükk, amitől különlegesebb lesz a kapucnis pulóver

Normál helyzetben valószínűleg senkinek nem jutna eszébe ilyesmi, de a szimpla, megszokott életszituációkat most jó időre elfelejthetjük. Mindenki próbál valahogy alkalmazkodni az otthon töltött napokhoz, valaki például ahhoz, hogy most több szabadidővel rendelkezik, amivel zavarában nem tud mit kezdeni. Van egy nagyszerű tippünk!

A kapucnis pulóvernek ugyebár, van kapucnizsinórja, annak pediglen két vége. Nem is tudjuk igazán, mire való, hiszen a South Park Kennyjén kívül, senki nem húzza össze az arcán a kapucniját. Ám, ha már van ez a kallódó zsinór, ami csak úgy lóg kihasználatlanul, meg lehet próbálni valami nemes célt adni a létezésének.

Nem tőlünk származik az ötlet, de jó szívvel ajánljuk, hiszen még az is megeshet, hogy a kapucnizsinór-fonás lesz az otthonmaradás új mestersportja. A fenti videóban remek trükköket találsz, amiket nem nagy ördöngösség lépésről lépésre követni.

Érdemes továbblapozni és mind az öt videót végignézni, hiszen rengeteg meglepetést tartogatnak. Valószínűleg te sem sejtetted eddig – hozzánk hasonlóan -, hogy a kapucnizsinórt ilyen sokféleképpen lehet cifrázni. Ráadásul ezek a zseniális technikák unaloműzésre és feszültségoldásra is tökéletesen alkalmasak!

  • Megosztás:
hirdetés