A fekete cicanadrág nem számít újdonságnak, mégis kifejezetten megosztó ruhadarab. Vannak, akik imádják, míg mások semmi pénzért nem vennék fel. Pár éve kifejezetten az edzőteremre korlátozódott a viselése, pedig a streetstyle-ban is megállja a helyét. A leggings akár utcai öltözékben is elsüthető, ha megfelelő darabokkal variálod!

hirdetés

A kilencvenes években a leggings az egyik legkedveltebb viselet volt, és idővel alaposan túlnőtt az edzőtermen. Egyre gyakrabban bukkant fel az utcán, majd a nagy divatházak is megalkották a saját verziójukat a cicanadrágból.

Az elmúlt években mondhatni, szabállyá vált, hogy a leggings nem nadrág, így kikopott az utcai öltözködésből. Egyre kevésbé viselték a nők önmagában, és inkább aláöltözetként kapott helyet a ruhatárban. Ám ebben az egyszerű ruhadarabban sokkal több lehetőség rejlik, minthogy a kedvenc pantallónk alatt viseljük télen.

A fekete leggings az utcai öltözékbe is beültethető, de nem mindegy, hogyan

A leggings valóban nagyon kényelmes, és a farmerokkal ellentétben, biztosan nem fog szorítani a nap végére. Nagy hátránya viszont, hogy láttatni engedi az idomokat, így könnyen közönséges hatást kelthet, pláne, ha nem megfelelő anyagból készült a cicanadrág. Az előnytelen alakformálás leginkább a fenéktájékon érvényesül, erre érdemes odafigyelni. Lehetőség szerint hosszabb felsőkkel, pulóverekkel, blézerekkel kombináld, hiszen ezek szépen elrejtik a popsit, így a leggings biztosan nem kelt közönséges hatást.

A fekete cicanadrág az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, ezért a lezser szettekből nem hiányozhat, ám elegánsabb kreációkkal is kísérletezz bátran, ezekbe bohém lazaságot csepegtet a leggings.

Ha kíváncsi vagy, hogy miként viselheted a kedvenc edzőruhádat akár még elegáns stílusban is, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés