A kötött pulóverek megkerülhetetlen elemei az őszi-téli ruhatárnak, mert egyszerre melegek és sikkesek. A tökéletes darab megtalálása nem egyszerű, hiszen az üzletekben rengeteg fazonnal találkozhatsz. Most ebben segítünk, ugyanis összegyűjtöttük a legnőiesebb szépségeket, amik ráadásul 10 ezer forint alatt kaphatóak, ráadásul online is megrendelhetőek.

hirdetés

Egyre hidegebbre fordul az időjárás, így a csinos blúzok helyét átveszik a kötött pulóverek, amelyek nem engedik, hogy megfázz, és sokoldalúságuknak köszönhetően könnyedén variálhatóak. Viselheted őket szoknyával, nadrággal, farmerrel, végtelen számú szettet készíthetsz belőlük, a kombinálásuknak csak a képzelet szabhat határt.

Egyetlen rossz tulajdonságuk van, hogy gyakran tömbösítik az alakot, hiszen elrejtik a derekat, és ezzel optikailag szélesíthetnek. Természetesen ez nem ok arra, hogy mellőzd őket a ruhatárból, pusztán pár apróbb változtatásra van szükség, hogy mindeig előnyösen álljon rajtad a pihe-puha kedvenced!

A vastagabb, oversize darabokat érdemes szűkebb nadrággal, szoknyával kombinálni, így nem fogják szélesíteni a sziluettet. Szintén jó trükk, ha magas derekú nadrágot választasz, és a pulóvert lazán betűröd.

A kötött pulóverek idén sem hiányozhatnak az öltözékből

Rengeteg fazon, minta és szín közül válaszhatsz, így igazán változatossá teheted a megjelenésed a kényelmes pulóverekkel. A klasszikus fekete kötöttek mellett érdemes a pasztellárnyalatokkal is kísérletezni, hiszen ezek vidámságot visznek a borongós hétköznapokba. Az üzletek kínálatában szép számmal találsz vastag garbókat is, melyeket szintén stílusosan variálhatsz a finomabb kötésű darabok mellett.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szépségeket találhatsz a boltok kínálatában, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés