A divatvilág alaposan megváltozott, így szerencsére egyre több olyan nőt láthatunk a kifutókon, akik teljesen átlagos testalkattal rendelkeznek. Ebben az átalakulásban nagy szerepe van a közösségi médiának is, hiszen számtalan modell, blogger mutatta már meg, hogy a nőies öltözködésnek a telt idomok sem jelentenek akadályt, sőt!

hirdetés

Louise O’Reilly neve keveseknek lehet ismerős, bár az arcát már számos alkalommal láthattuk, hiszen nagyjából tíz éve modellkedik. A karrierjét plus size modellként kezdte, és azóta elég nagy népszerűségre tett szert Nagy-Britanniában. Rendszeresen szerepel katalógusokban, illetve több eseményen felszólalt már, amelyeken mindig a divat sokszínűségét igyekezett hangsúlyozni.

Pár éve hozta létre a Style Me Curvy névre keresztelt blogját, ahol főként divattippeket oszt meg, és az aktuális trendekre reflektál. A közösségi médiában szintén nagyon népszerű, hiszen nőiesen és stílusosan összeállított szettjeit imádják a követői.

A telt idomok nem szabnak gátat a nőies megjelenésnek

Louise tisztában van azzal, hogy mi áll neki a legjobban, ezért az aktuális trendeket mindig úgy építi be a ruhatárába, hogy azokkal ki tudja hangsúlyozni a telt idomait. Ez nagyszerűen sikerül neki, ugyanis minden összeállításából sugárzik a magabiztosság és a nőiesség.

Divatimádóként legtöbbször az aktuális trendeket viseli, ám a megjelenése sohasem túlságosan kirívó vagy túlzó. A ruhatárának az alapját a ruhák, szoknyák jelentik, és gyakran választ övvel megbolondított kreációkat. Ezek nemcsak a megjelenését dobják fel, hanem a derékvonalát is szépen kiemelik.

A bőrhatású ruhadarabok nemcsak a karcsú lányokon mutatnak jól, a megfelelő fazonokkal kombinálva a plusz kilókkal rendelkező nők éppúgy viselhetik őket. Homokóra alkat esetén ebben az esetben is érdemes a derékra helyezni a hangsúlyt.

Az egyenes szabású kabátokat nem árt beiktatni a téli öltözködésbe, hiszen nyújtják az alakot, és egyszerűségüknek köszönhetően minden összeállítást sikkessé tudnak varázsolni.

A nőies egészruhák szépen formálják a sziluettet, hiszen a derékra helyezik a hangsúlyt, miközben a csípő területén jótékonyan elrejtik a felesleget.

Louise az egyik legjobb példa arra, hogy a csinos, nőies megjelenés elsősorban nem alkatfüggő, ugyanis a stílusos megjelenés szempontjából nem számítanak a plusz kilók. A merészebb ruhadaraboktól sem riad vissza, ám a megjelenése sohasem kirívó. A testalkatának megfelelő kreációkat visel, és a kiegészítőkkel is szívesen játszadozik, miközben látszik, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

 

Kiemelt kép: Kirstin Sinclair / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés