Az egyszerűbb darabokat sokszor alulértékeljük, és nem látjuk meg a bennük rejlő lehetőségeket. Pedig még a legunalmasabbnak vélt kreációkból is kis lehet hozni a maximumot. Például a fekete és fehér szettek is lehetnek stílusosak, csupán egy kis kreativitásra van hozzá szükség.

hirdetés

Sokan a fekete és fehér szerelések kapcsán az iskolai egyenruhára, esetleg az üzleti öltözetre asszociálnak. Pedig ez a két alapszín mindenki ruhatárában megtalálható, és a kombinálásukból is kihozható pár igazán izgalmas szerelés. A másik előnye annak, ha a klasszikus árnyalatok mellett teszed le a voksod, hogy nagyon elegánssá és letisztulttá varázsolják a megjelenést. Így az egyszerre lesz friss, ám mégis időtálló.

Sikkes szettek a fekete és fehér kombinációjából

Ahhoz, hogy sikkes legyen a végeredmény, nincs szükség sok mindenre, csak pár jól szabott ruhadarabra, valamint egy-két jól varálható kiegészítőre, hiszen a hétköznapi szerelésre ezek fogják feltenni a koronát. Érdemes megfelelő minőségű alapdarabokba fektetni, mert ezek nehezebben gyűrődnek, nem engedik a színüket, így tovább a ruhatárad részét fogják képezni.

Az egyszerű fekete szereléseket fehér kabáttal teheted még izgalmasabbá. Bár télen kifejezetten kényes színnek minősül, egy-egy alkalomra mégis belefér.

Ha mégis megunnád a fekete és a fehér kombinálását, akkor vagányabbá teheted az összeállítást mondjuk egy ocelotmintás kabáttal.

Szerezz be egy fekete bőrhatású nadrágot, majd variáld fehér felsővel. Ősszel el sem tudunk képzelni ennél nőiesebb és sikkesebb viseletet.

Az egyszerű összeállításokat mintás fekete-fehér darabokkal is feldobhatod.

A hatalmas retró gallérok az idei szezon nagy visszatérői, ebből is érdemes fehéret választani, ami jó barátságot ápol majd a nőies tweedkabátokkal.

 

Kiemelt kép: Mark Boland / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés