A szimpla kötött pulóver is mutathat elegánsan, ha odafigyelsz a részletekre és ilyen trükkösen viseled. Ezek a szettek abszolút megállják a helyüket az ünnepi asztalnál, pedig semmi extra nincs bennük. Apróságokon múlik a sikkes, kifinomult összhatás.

hirdetés

Kötött pulóver elegánsan, sikkesen

Az ünnepi időszaknak különleges atmoszférája, varázsa van, ezt pedig a megjelenésünkkel is szeretjük tükrözni. Sokan az öltözködésüket is a meghitt, elegáns hangulathoz igazítják, és nem a megszokott, hétköznapi szerelésekben ülik körbe a családi asztalt. Persze vannak, akik a karácsonyi csúnya pulcsira bízzák a dolgokat, mások pedig előkapják a legelegánsabb ruhájukat a szekrényből, ám az ünnepi szett bizony kényelmes is lehet, amihez a kötött pulóver abszolút tökéletes választás.

Tény, hogy a téli időszak egyik leggyakrabban elsütött kulcsdarabjáról van szó, ennek ellenére könnyen ünnepi hangulatba hozható, hiszen bármivel remekül mutat, bármilyen stílusban bevethető. Ráadásul nem kell túlgondolni vagy túlbonyolítani a szetteket ahhoz, hogy a kötött pulóverből előcsalogasd a benne rejlő eleganciát. Elegendő csupán néhány apróságra odafigyelni a könnyeden nőies, kifinomult összképhez.

A szoknyás szettekkel aligha lehet mellényúlni

A szoknyákat egy-egy vastagabb harisnyával bizony télen is bátran lehet viselni. A kötött pulóverek abszolút elegánssá, nőiessé válnak egy-egy csinosabb darab mellett. Jöhetnek a pliszírozott maxi és midi darabok, de a jól bevált miniszoknyákról sem szabad megfeledkezni. Néhány látványosabb ékszerrel, finom kiegészítővel garantáltan ünnepivé válik a megjelenés, pedig az összeállítás szimpla kulcsdarabokból tevődik össze.

A hosszabb kötött pulóverek mellé talán még szoknyára sincs szükség, ugyanis a legalább combközépig érő fazonok sikkes ruhaként funkcionálnak. Párosítsd őket különleges, mintás harisnyákkal, s máris kicsit extrább lesz a karácsonyi megjelenés.

A nadrág sem tiltólistás, de nem mindegy, hogy milyen

Aki még inkább a kényelemre szavaz, nadrágot éppúgy választhat a kötött pulóver mellé. Na persze, amennyiben ünnepi, elegáns összkép a cél, nem feltétlenül a hétköznapok során viselt farmert kell előkapni a szekrényből. A kifinomult, elegáns anyagú nadrágok csodásan mutatnak a szimpla pulcsik mellett, egy pillanat alatt varázsolják nőiessé a kisugárzást. A visszafogott eleganciához érdemes fehéret vagy valamilyen natúr púderárnyalatot választani, de klasszikus feketével sem nyúlhatsz mellé.

Természetesen jöhetnek az extrább darabok is. Ha valaki rajong a csillogásért, mikor máskor viselné a kedvenc flitteres nadrágját, ha nem a meghitt ünnepi vacsora alatt? Ebben az esetben maga a kötött pulóver az, ami szolidságával ellensúlyozza a nadrág feltűnő, látványos megjelenését, így célszerű egyszínű, letisztult darabbal kombinálni a pantallót.

S ha már nadrágok, ne feledkezzünk meg a csinos kis rövidnadrágokról sem. Az elegáns darabok mellett a bőrhatású verziók éppúgy rendkívül trendinek számítanak az idei téli szezonban, ezeket bátran viselheted az ünnepek alatt is. Ha még rátennél a hangulatra, válogass a karácsony színei közül. Egy piros vagy egy zöld pulcsi garantáltan telitalálat lesz!

A harmonizáló színekkel finomabb az összkép

Az eleganciához sokszor nem puccos darabokra és luxusholmikra van szükség. Az apró részleteken múlik a lehengerlő, kifinomult összkép, ami leginkább az anyagok és a színek harmóniájában rejlik. Párosítsd úgy az árnyalatokat, hogy azok tökéletesen kiegészítsék egymást az ünnepi asztal mellett. A monokróm szettek hihetetlenül letisztulttá varázsolják a megjelenést, de az is jó, ha a kiegészítőkben köszön vissza a kötött pulcsi tónusa.

Különleges fazonok, különleges kombinációk

Ne zárkózz el a különlegesebb kombinációktól és az egyedi fazonoktól sem. Az ünnepi időszakban semmi sem túlzás, így a kötött pulcsiból is célszerű kihozni a maximumot. Az extrább fazonok már önmagukban ütőssé teszik a megjelenést, de különlegesebb ingekkel összeboronálva egészen más fényben tündököl a mindennapi kötött pulóver.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés