A letisztult nőiesség hívei idén egy másik elválaszthatatlan, klasszikus színpárral találkozhatnak a fekete-fehéren kívül. A fekete és bézs tónusok szintén összenőttek a szezonban, olyannyira, hogy akár az egész öltözéket képesek uralni kéz a kézben. Nászukból csupa jó sülhet ki, ugyanis lehetetlen rosszul összepasszítani őket.

hirdetés

Az utóbbi években a bézs a semleges színek királynőjévé avanzsált, különösen, amióta elárasztották a divatot a világos nadrágok és kabátok. Mivel rengeteg tónusverzióval rendelkezik a tejes beütésű rokonaitól kezdve egészen a barnába hajló drapp határáig, széles skálájú repertoárja mindenki számára tartogat egy előnyös választást. A fehérrel bátrabban higított bézs árnyalatok hűvösebb, míg a sárgásbarnás színmixek sokkal melegebb hatást keltenek.

Bármelyik változatáról legyen szó, nagyon könnyű boldogulni vele, hiszen a komor öltözékekben derítő, az élénkebb szettekben pedig tompító színként működhet. Ha fekete mellé társítod, egy csapásra megalapozod a kifinomult, nőies harmóniát, így cseppet sem kell azon aggódnod, hogy kirívó, harsány, netalán túlságosan nyers lesz a megjelenésed.

A fekete és bézs a szezon nyerő párosa: így variáld többféle stílusban

Ez a letisztult színkombináció stílusszabadságot ad számodra, hiszen kortól, nemtől, egyéni divatfelfogástól függetlenül, rendkívül sokoldalúan alkalmazható. A sportos, lezser szettekbe éppúgy eleganciát csepegtet, mint a nőies összeállításokba, ezért bármikor lágyíthatod vele az összképet.

Az sem baj, ha csak a fekete és a bézs valamely árnyalata uralja az öltözékedet, mert egy csipetnyi fehér színnel, vagy élénkebb kiegészítőkkel bármikor megtörheted a színritmust, így sohasem lesz unalmas az összhatás. Az eltérő felületű, mintázatú, textúrájú anyagokkal is bátrabban játszadozhatsz, ha két visszafogott, semleges tónus dominál a megjelenésedben.

Te döntöd el, hogy melyiknek adsz több hatalmat, vagyis a világosabb bézs elemek, vagy a sötét fekete ruhadarabok jutnak-e nagyobb szerephez. A monokróm fekete outfit kevésbé szigorú és morózus, ha világos kabáttal teszed teljessé. Amennyiben elkerülnéd az öregítő hatást, a nyak és az arc környékén derűs nude árnyalatok kapjanak helyet.

 

Bár ez egy hétköznapi összeállítás, roppant elegáns hatást kelt, pedig csak egy kardigán, póló, és az unalmasnak titulált fekete nadrág a három fő alapdarabja. A legapróbb részletekben is visszaköszönő sötét tónusok összefogják az eltérő elemeket, a színblokkot felfrissítő fehér felület, és a táska aranyszínű lánca pedig hangsúlyosabbá, izgalmasabbá varázsolja az egyszerű összképet.

A hanyag, lezser stílus színtén elbírja ezt a visszafogott színpárosítást. A teveszőrszínbe hajló bézs teszi igazán feltűnővé ezt a snassz alapokra fektetett összeállítást.

Itt túlsúlyban van a fekete, mégsem tűnik komornak az öltözék hangulata. A fazonok és az alaptónusok egyaránt a nőies letisztultságot támogatják.

A tejes bézs árnyalatok szembetűnőbb kontrasztot alkotnak a sötét színekkel. Puha, kötött anyagokkal társítva finomítják a vonásokat, enyhítik a fáradtság tüneteit az arcon, és derűsebb megjelenést eredményeznek, ám ehhez el kell találni a megfelelő tónust, ami nem sápasztja viselőjét. A fényes bőrhatású anyagok remekül passzolnak az efféle nőiesen vagány szettekhez.

Kétféle bézst is beültethetsz a feketével kombinált szettedbe, nem fognak összeveszni egymással.

A bézs kabátok még mindig nagyon divatosak, és szinte ajánlják magukat a szezonban. Egy ilyen darabbal bármikor feldobhatod a sötét műbőr kombinációkat.

A világos nadrág inkább csak száraz napokon praktikus ősszel, de olyan sokféleképpen viselhető, hogy érdemes beemelni a ruhatárba.

Elegáns összeállításokba úgyszintén bekerülhet ez a nyerő színpárosítás.

A hűvösebb tejes tónusok vagány és nőies felfogásban egyaránt elsüthetőek. A lágyság és a határozottság éppúgy megvan bennük.

A karcsúsító alapelveknek is megfelelhet az öltözék, ha oda kerül a sötét ruhadarab, ahol slankítani kell, a barnás púderszín pedig derítőelemként dobja fel a szettet.

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés