A nyár végi szettek sokféle stílusban feldobhatók egy laza esésű, könnyed inggel, amellyel nemcsak a megjelenésed hangulatát, hanem az öltözéked sziluettjét is kedved szerint formálhatod.

hirdetés

Vannak olyan letisztult, szimpla alapdarabok, amelyek bármilyen összeállításba gond nélkül beilleszthetők, kortól, testalkattól és stílustól függetlenül. Az inggel kombinált szereléseknek rengeteg változata lehet, akár elegáns, romantikus, vagány, sportos, vintage és nőies formában is felbukkanhat a nyár végi szettek aduász kreációja.

Kép: Getty Images.

 

Ha gyorsan ingadozik a hőmérséklet, időnként kisüt a nap, percek múlva pedig borongóssá válik az idő, a kardigánnál sokkal praktikusabb viselet lehet egy lenge, lezser fazonú ing, amit felkaphatsz ujjatlanra, topra, de akár pántos ruhára is.

Elképesztően sok lehetőség rejlik ebben a kulcsdarabban, amire minden szezonban bátran támaszkodhatsz, hiszen simán elfér a blézer alatt, de még garbóra felvéve is viselheted.

A farmer és ing kombinációja örök klasszikus a divatban, de éppúgy elegáns szoknyával összeboronálva is jól mutathat az egyszerű hosszú ujjú ing, akár mintás, akár egyszínű, visszafogott változatról van szó.

Mutatunk néhány remek inspirációt, amelyek kora ősszel éppúgy aktuálisak lehetnek.

Divatos nyár végi szettek inggel megbolondítva: nincs bennük semmi extra, mégis nőiesek

Az ing egyszerre szuper nőies és szuper laza, bármelyik irányba elmozdíthatod vele a stílusod. Éppúgy helye van a tengerparton, szalmatáskával és kényelmes papuccsal kiegészítve, mint mondjuk, egy elegáns eseményen.

Kép: Getty Images.

 

Testhezálló fazonokra felkapva, akár kigombolva is viselheted, ám ha A vonalú nadrággal vagy szoknyával kombinálod, érdemes a derekadon megkötni a lenge darabot, esetleg trükkösen átalakítani a sziluettjét egy dizájnos karkötővel.

Az ing fazonját könnyen szűkítheted övvel vagy különféle praktikákkal, így mindig más fényben tündököl majd ugyanaz a darab.

Kép: Getty Images.

 

Hosszú ujjú inggel meleg, napos időben éppúgy feldobhatod az öltözéked, mint amikor már nem túl kellemes ujjatlanban flangálni. Lezseren tűrd fel az ujját, boronáld össze szellős, vászon rövidnadrággal, vagy helyettesítsd vele a blézert.

A most divatos, szűkebb fazonú midiszoknyákat lazán megbolondíthatod lezser inggel, ettől még megmarad a nőies vonal, mégis vagány hangulatot kapnak a nyár végi szettek.

Az elegáns szerelések kedvenc darabja a selyemhatású ing, de nem muszáj fényes felületű verziót választanod ahhoz, hogy ragyogó és elbűvölően nőies legyen a megjelenésed.

Farmerral elképesztően laza, kosztümnadrág mellé társítva pedig kényelmes, mégis nőies viseletet biztosít az irodában.

Ám a miniszoknya, a baseballsapka és az edzőcipő sem áll távol tőle, tulajdonképpen bármilyen stílusú öltözéket kiegészíthetsz egy lezser inggel, nem véletlenül a nyár végi és az ősz eleji szettek kedvelt darabja.

Mivel pazarul rétegezhető, a hidegebb késő őszi szezonban sem kell lemondanod a lenge ingről, a szűkebb kötött felsők és ruhák felett, illetve a vastagabb pulóverek alatt stílusosan viselheted.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images, Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés