Az izgalmas és nőies megjelenés nem attól függ, hogy hány darab ruha lóg a szekrényben, hiszen a változatos öltözködés egy kis leleményességgel és kreativitással könnyedén megoldható. Néha csak egy kis merészség kell, hogy meglássuk a kézenfekvő darabokban rejlő stíluspotenciált! A férfiing például nőies öltözékben is jól mutat, és számtalan módon variálható.

hirdetés

Nyár végére sok nő úgy érzi, hogy teljesen kimerítette a szezonális ruhatárát, már elsütött minden lehetséges kombinációt, és a meglévő darabokkal többé nem tud újat mutatni. Ilyenkor persze a leárazások hívószava is csábító, így könnyű beleesni a túlköltekezés hibájába. Ám új kreációk vásárlása nélkül éppúgy felfrissíthető a megunt ruhagyűjtemény.

Egy szimpla férfiing segítségével új szintre emelheted a megszokott szettjeidet. Erre a célra egy hasonló szabású, túlméretezett – oversize fazonú – női inget is választhatsz, a lényeg, hogy olyan színben és klasszikus mintázatban gondolkodj, ami könnyedén összeboronálható a legtöbb ruhadaraboddal. El sem hinnéd, mennyi módon variálható egy ilyen lezser megoldás!

Egyetlen férfiing, 9 nőies öltözékben: szuper tippek, melyek ősszel is jól jönnek majd

A stylist hosszában csíkos inggel ügyeskedett, mely bő szabása ellenére is megnyújtja az alakot. Lényeges ellesni, hogy tűrte be a mamafarmerba a kigombolt inget, ami sportosan laza stíluseleme az öltözéknek, mégis roppant nőies.

A derékvonal hangsúlyozásához bőrhatású, elegánsabb övtáskát, vagy övet is alkalmazhatsz, sőt többféle, menő variációval érheted el a karcsúsító hatást.

 

Bármily furcsa, de egy hosszú férfiinggel tökéletesen megbolondítható az egyszerű fekete ruha. Trükkösen betűrheted az alját egy öv alá, hogy még izgalmasabbá tedd a fazont, vagy a miniruhára felkapva, az ingre helyezheted rá az övet. Hanyagul tűrd fel az ujját, köss egy kendőt a hajadba, és kész a dizájnos, vagány szett!

A bohém stílushoz csak egy hatvanas éveket idéző kötényruhára, és persze a lezser ingre lesz szükséged. Vedd az ujjatlan ruha alá, övvel hangsúlyozd a derékvonaladat, majd dobj a fejedre egy kalapot. Voilá, máris kaptál egy szuper őszindító összeállítást!

A videóban további tippeket is találsz, melyek bármikor menthetik a helyzetet, ha úgy érzed, nincs mit felvenned.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés