Ha választanunk kellene egy jolly joker darabot, amire minden nőnek szüksége van, akkor az a fehér ing lenne. Elegáns, mégis nagyon könnyen kombinálható. A letisztultságának köszönhetően pedig szinte bármivel kombinálható. Pillanatok alatt képes garantálni a nőies megjelenést, vagy épp vagánnyá, modernné tenni a szerelést.

hirdetés

Az egyszerű fehér ing a nőies ruhatár egyik nélkülözhetetlen eleme. Sosem megy ki a divatból, remekül alkalmazkodik az aktuális trendekhez. A tervezők időnként változtatnak a vonalvezetésen, bővebb vagy épp szűkebb lesz. Bár a stílusa sokat változott az elmúlt évek során, ettől függetlenül ugyanúgy kiemelt szerepet kap a ruhatárban.

Az egyszerűtől a gyöngyökkel díszítettig rengetegféle verzióban jelen van a divatban. Ezért könnyedén találsz a stílusodhoz passzoló ruhadarabot. Roppant egyszerű kombinálni, így még a sietős reggeleken sem kell tanácstalanul ácsorognod a ruhásszekrény előtt. Beültetheted elegáns összeállításokba, vagy kombinálhatod lazább darabokkal. Lehet egyszínű az összeállítás, jöhetnek a bézs árnyalatú, vagy a fekete, esetleg színes holmik.

Nőies és lezser is lehet a fehér ing: így kombináld a sokoldalú alapdarabot

Ha fehér ing, akkor érdemes szem előtt tartani az egyik legegyszerűbb kombinációt. Remekül mutat farmerral, ezt a párost gyakorlatilag sohasem lehet megunni. A két kulcsdarabbal megalapozott szett általában a fazonoktól, kiegészítőktől válik izgalmassá. A szűk szárú farmer helyett jöhet egy bővebb szárú fazon, ahogyan a cipőkkel, táskákkal is kedvedre kísérletezhetsz.

Az ing egyszerűsége a francia nőket is lenyűgözi, ruhatáruk egyik legbecsesebb darabja, hiszen rengetegféle módon tudják variálni. Kedvelik a visszafogott holmikat, melyek időállóak, legtöbbször efféle kreációkból építik fel az egész megjelenésüket. Tavasszal kombináld farmerral és ballonkabáttal a párizsi sikk érdekében. Ha pedig vágysz egy kis merészségre, kapj fel egy piros balerinacipőt, de a vörös rúzs sem maradhat el.

A preppy stílus nélkülözhetetlen elemei az ingek, természetesen a fehér verzió sem maradhat ki a sorból.

Szoknyával szintén jól mutat, és nem is annyira muszáj az elegáns vonalon maradnod. Bátran játszadozhatsz a lezserebb darabokkal, előkerülhet az oversize blézer, chunky edzőcipő vagy néhány bőrhatású darab. Az ing stílusa attól is függ, hogyan viseled, begombolhatod végig, feltűrheted az ujját, hordhatod kigombolva, szűk felsőre felkapva, esetleg csomót köthetsz rá a derékvonalnál.

A lezserebb stílus kedvelői imádni fogják a most divatos túlméretezett kreációkat, melyek vagányságot csepegtetnek a megjelenésbe.

A fehér ingnek nem muszáj központi elemnek lennie a megjelenésben. Roppant könnyű rétegezni, ezért kreatívan variálhatod kardigánnal vagy kötött mellénnyel.

Az ing akár kiskabátként is funkcionálhat, ebben a formában nyáron érdemes bevetned. Viselhetsz alatta pólót, könnyed felsőt vagy haspólót. Variáld farmerral, szoknyával, esetleg rövidnadrággal.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés