Nyári hőségben az ing viselése első blikkre őrültségnek tűnik, pedig még a hosszú ujjú darabok is sokféleképpen variálhatóak. Érdemes persze, egy leheletvékony anyagú, lenge fazonú kreációt választani, és kicsit félredobni azt a beidegződést, hogy a megszokott módon végig gombolja az ember. Mutatjuk, hányféle stílusban viselheted a galléros felsőket pusztán annak köszönhetően, hogyan kötöd össze magadon, vagy hogyan gombolod össze.

hirdetés

Az ing általában tavaszi darab, csak ritkán kerül elő a tomboló nyári hőségben, bár, ha nem akar séta közben leégni az ember, akár jó szolgálatot is tehet a topra felkapva. Nem muszáj persze nyakig begombolni, és betűrni a nadrágba, ennél sokkal jobb alternatívákat mutatunk!

Egy lenge blúzból vagy ingből remek crop top, nyitott hátú, vagy vállat szabadon hagyó felső kreálható, kizárólag azzal ügyeskedve, miként applikálod magadra az anyagot. Nem kell varrni, szabni, az új fazon leginkább azon múlik, milyen módon gombolod össze magadon a galléros felsőt. Itt-ott kreatívan meg lehet kötni, vagy a gomblyukon átvezetni a textilt, és máris divatos felsőt nyerhetsz, pár pofonegyszerű mozdulattal!

Az ing viselése többféle módon megoldható nyáron: így lesz még nőiesebb a fazon

Nyáron a selyeming praktikus viselet, pláne, ha lenge fazonról van szó. Az igazi selyem a legideálisabb, hiszen hűs tapintású, simogatóan lágy és könnyű, ráadásul jól szellőzik. Nem is kell alá más, csak egy melltartó.

Még nőiesebb lesz az összkép, ha a derék vonalán megkötöd a lezser fazont. A selyem azonban könnyen elcsúszkál, így érdemes bevetni ezt a gombok között átbújtatós trükköt, amitől szépen fog redőzni az anyag, és jobban kiemeli a derékív karcsúságát.

Egy lágy esésű blúzból pedig, néhány mozdulattal elegáns félvállas topot varázsolhatsz, ami még a farmernadrággal vagy sorttal kombinált szerelést is nőies szintre tudja emelni.

A vékonyka inget toppal együtt is viselheted, ez a kombináció még a sportos stílusú szetteket is csodásan feldobja. Tűrd fel lazán az oversize ing ujját, majd a kigombolt fazon két végét fűzd át a nadrág övbújtatóján.

Ha csak szimplán megkötöd elöl, és magas derekú pantallóval boronálod össze a nyárias vászoninget, az is nagyon mutatós tud lenni. Nem mellesleg, ennek a trükknek a karcsúsító hatását is könnyedén kihasználhatod. A függőleges csíkozású felső nyújtja és keskenyíti az alakot.

Ebben a rövidke videóban remek példákat találsz arra, mi mindent hozhatsz ki egy rém egyszerű szabású férfiingből. Akár hátul nyitott, vagy vállat szabadon hagyó blúzként is viselheted, roppant stílusos lesz.

Ha eddig eszedbe sem jutott inget viselni nyáron, ezekkel az ötletekkel felvértezve, lehet, hogy kedvet kapsz hozzá, hiszen rendkívül egyszerűen, mégis nőiesen kombinálható ez a darab, és megbolondítja a szoknyás, rövidnadrágos nyári szetteket.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés