Nem kell oversize fazont venni, ha akad kéznél egy mutatós férfiing, amit kedved és stílusod szerint viselhetsz. A nőies és a lezser megjelenés egyaránt passzol hozzá, így igazán praktikusan variálható!

hirdetés

A romantikus filmek kedvelt kliséje az a jelenet, amikor az ágyból kikelve férfiinget kap magára a nő, és persze abban is csodásan mutat. Nem tudjuk pontosan, hogy ebből inspirálódva, vagy inkább praktikussági okokból született meg az új trend, de egy biztos, hogy üdítő egyszerűséget hoz az öltözködésbe.

A szándékosan túlméretezett, illetve a T-vonalú, férfiszabású ingek között nem sok különbség akad, így akár spórolósan megúszhatod a ruhatárfrissítést, ha leledzik a közeledben egy elnéző férfi, akinek gond nélkül lenyúlhatod az ingjét.

Pólóra, atlétára, szexi body-ra egyaránt felkapatod az új darabot, sőt, szoknyába is lazán betűrheted, nem fog rosszul állni. Kigombolva, a derekadnál bohókásan megkötve, vagy feltűrt mandzsettával viselheted hangulatod szerint, mindenképp kényelmes, izgalmas eleme lesz az öltözékednek.

A férfiing az új slágerdarab: így viseld, hogy nőies legyen

A boyfriend nadrág után megérkezett a boyfriend ing is, ami szintén lezser szabású, de a bő ülepű farmereknél sokkal dögösebb. A letisztult, a romantikusan nőies, és a vagány stílus éppúgy magáénak érzi az efféle darabokat, melyek kardigán, vagy blézer helyett viselve, remekül kiegészítik a szetteket.

Soha nem volt még ennyire menő a férfi pizsamaing, mint ebben az újraértelmezésben.

A fehér ing egyszerűségét izgalmasabbá teszi a lenge fazon.

Szoknyával összeboronálva pimaszul szexi a méretes ing.

Vagány, mégis nőies kombináció születhet egy lezser kordbársony inggel.

Nőies kiegészítőkkel megspékelve a férfiing igenis öltöztet!

Tornacipős napokon jó, ha kéznél van egy pasztelles vagy kockás, bő ingfazon.

Nem illik a blézer a képbe? Kapj fel egy túlméretezett farmeringet a csipkés topra!

A lágy romantikát sem üti a boyfriend stílus.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés