A szimpla fehér ing igazán jól mutat egy színes, mintás kendővel megbolondítva. Ha még nem lapul egy vagány selyemkendő a fiókodban, itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Nem a nyakad köré kell tekerni, de nem is a hajadba kell kötni a sikkes kiegészítőt. A videón láthatod, mit kell tenned a stílusos megjelenésért.

hirdetés

Zseniálisan sikkes lesz a fehér ing, csak egy kendővel kell trükköznöd

A fehér ing igazi alapdarab, a legtöbb nő szekrényében ott lapul egy csinos, nőies fazon. Már egészen kislánykortól kezdve végigkísér, azonban az eleinte ünneplőnek kikiáltott ruhadarab hamar kifinomult, elegáns viseletté avanzsál. Nem lehet vele mellényúlni, legyen szó egy szimpla hétköznapról vagy alkalmi eseményről, letisztultságával mindig tökéletessé teszi a szettet.

Elképesztően könnyen kombinálható, bármilyen stílusban jól mutat. Ha már egy kicsit unalmassá vált, akkor sem kell a szekrény mélyére száműzni, egy roppant egyszerű trükk segítségével pillanatok alatt feldobhatod a hétköznapi, szimpla darabot. A videóban látható lépéseket kell csupán követned ahhoz, hogy sikkes, vidám blúzt varázsolj a fehér ingedből.

Érdemes akkora kendőt keresni, amely teljesen körbeéri a felsőtestet. Így olyanná válik az összkép, mintha direkt kéttónusú lenne a fehér ing, nem kelti egy összetákolt sufnituning blúz hatását.

Ha szimpla fekete-fehérbe öltöznél, akkor is remek megoldás a trükk alkalmazása. Máris kevésbé kelti egy ünneplő outfit hatását a színpárosítás, ha beleviszel egy kevés mintát az öltözékedbe. Arról nem is beszélve, hogy sokkal vidámabb és nőiesebb hatást kelt majd a szett.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés