Egy lenge anyagú ing nyáron is jól kihasználható eleme lehet a ruhatárnak, hiszen sokféle stílusban megjeleníthető az öltözékben. Nem csak borús napokon jársz jól vele!

hirdetés

A klasszikus T vonalú ing sohasem megy ki a divatból, letisztult megjelenésének köszönhetően pedig bármilyen öltözékben elsüthető. Nyáron ugyancsak jól kombinálható, akár a melegnek bizonyuló blézert is helyettesítheted vele, hiszen sokkal könnyedebb, lengébb darab. Ám úgyszintén felkaphatod topra, blúzra, vagy kiegészítheted vele az overallt, valamint a spagettipántos ruhát.

Rengeteg lehetőség rejlik benne, a szimpla ing aranyat ér minden szezonban. Persze, nyáron érdemes egy vékonyabb anyagú, lezserebb darabot beújítani, amely fürdőruhára felvéve, strandruhaként funkcionálhat.

A túlméretezett szabások a sportos stílusú szettekhez éppúgy jól passzolnak, de nem feltétlenül ellenségei a nőies vonalaknak, hiszen a derékvonalon megkötve szépen kiemelik a sziluettet.

Egyetlen ing 20 sikkes öltözékben: mindig másképp mutat, attól függően, mivel kombinálod

Az ing hálás darab, feltűrt ujjával vagányságot csempész a megjelenésbe, ugyanakkor kis trükkökkel romantikus hangulatot teremthet az öltözékben.

A francia nők zseniálisan értenek a letisztult stílus nyelvén, nagyjából ugyanazokat az alapdarabokat kombinálják, mégis mindig másnak hat a megjelenésük. Érthető módon a lezser szabású ing sem hiányzik a toplistás kedvenceik közül, elképesztő változatossággal tudják viselni.

 

Ez a videó arra világít rá, hogy akár húsz alkalommal elsüthető az ing anélkül, hogy egyhangúvá válna, szinte minden öltözékben megtalálja a helyét. A nőies és vagány stílus éppúgy jól áll neki, ráadásul mindig megtalálja a közös hangot az épp aktuális divatdarabokkal.

A blogger egy sötétkék darabot választott, ami legalább annyira sokoldalú, mint a fehér változata, mely mindenhez passzol. Bár élénk színben is kaphatók lenge ingek, sokkal jobban kihasználhatod a semleges tónusú kreációkat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés