A színes ingek rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, így ezek a vidám variációk könnyen a nyári szettek különleges divatelemeivé válhatnak. A túlméretezett, zsebekkel feldobott maszkulin fazonok viszik most a prímet, melyek lezserek ugyan, mégis roppant nőiesen viselhetőek. Sok stílusban megállják a helyüket, nem véletlen tehát, hogy a nők is rákaptak!

hirdetés

Éveken keresztül a jól szabott fehér ingek számítottak a nőies megjelenés megkerülhetetlen elemeinek. A klasszikus fazonok mellett idővel megjelentek a gyöngyökkel, kövekkel vagy különleges vonalvezetéssel feldobott kreációk, amelyeket még több összeállításban lehet elsütni. A díszes, cifrázott felsőrészek variálásnak már semmi sem szab határt, ugyanolyan jól muzsikálnak sportos vagy elegánsabb összeállításban.

Idén a színes ingek számítanak a kötelező darabnak. Bár elsőre furcsának tűnhet a hosszú ujjú fazon a melegben, megfelelően kombinálva nagyszerűen megállja a helyét az irodában, vagy bevetheted valamelyik ügyes kis praktikát, és akár nőies topot is kreálhatsz belőle.

A színes ingek jól passzolnak a nyári hangulathoz

A vibráló árnyalatokban pompázó ingek sokáig csak a férfiak ruhatárában bukkantak fel, ám idén már a nőies szettekben is elcsíphetjük az efféle kreációkat. A túlméretezett, színes, szellős fazonokban ott bujkál a nyolcvanas évek nosztalgikus bája. Könnyedén játszadozhatsz a különféle tónusokkal, hiszen még a fehér darabokat is egy szempillantás alatt vidámsággal fűszerezik meg.

A színes inget legegyszerűbben fehér farmerral kombinálhatod, ami egyik nyári szezonból sem hiányozhat. A világos árnyalatú nadrág bármilyen tónussal összeboronálható. Hűvösebb napokon bátran elsütheted ezt az összeállítást. A kiegészítőkkel szintén kedvedre játszadozhatsz: sportosabb szettbe bekerülhet az edzőcipő, a nőies hatás kedvéért pedig válassz apró sarokkal kiegészített szandált.

A kék farmer sem jelent problémát, a világosabb nadrágokkal úgyszintén minden jól mutat. Ebben az esetben az ing gombolásával is feldobhatod az összképet, vagy lecsúsztathatod a válladról a galléros oversize kreációt.

Az elegánsabb szerelésekben sem fog csalódást okozni a kedvenc színes inged. Szoknyával vagy A-vonalú rövidnadrággal kombinálva, igazán csinos lesz az összhatás.

A stílusmixek továbbra is porondon vannak, ezért lezserebb rövidnadrággal vagy biciklisnadrággal is összeboronálhatod a laza gombos felsőket.

Idén nyáron a színes ing a blézert is helyettesítheti. Hűvösebb reggeleken csak kapd fel egy nőies topra vagy body-ra.

A színekkel úgyszintén játszadozhatsz, a feltűnő árnyalatok és a meglepő tónuspárosítások a nyári divat kedvencei.

A monokróm szerelésekkel sem lőhetsz mellé, ezek az összeállítások magukban hordozzák az eleganciát és a nőiességet.

 

Képek: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés