A szimpla fehér ing igazi jolly joker tavasszal, elképesztően sikkessé teszi a megjelenést. Ha így viseled, cseppet sem unalmas!

hirdetés

Fehér ing viselése tavasszal

Egy fehér ing láttán a legtöbbeknek az iskolai évnyitó, illetve évzáró ünnepségek ugranak be. A letisztult, elegáns blúzok azonban már rég levetkőzték a szimpla formális eleganciát, elképesztően változatossá és sikkessé teszik a megjelenést. Bár eleinte leginkább fekete-fehér szettekben jelentek meg, manapság sportos, vagány összeállítások részeként is gyakran feltűnnek. Gyakorlatilag bármilyen stílusban, bármilyen ruhadarab mellett remekül mutatnak, abszolút megállják a helyüket a hétköznapi, utcai divatban is.

Noha első blikkre talán unalmasnak és túlzottan egyszerűnek tűnhet a fehér ing, tavasszal rengeteg lehetőséget rejt magában. Az apró részleteken múlik, hogy milyen kisugárzást kölcsönöz majd viselőjének, s bármilyen meglepő, amilyen letisztult, legalább annyira izgalmas alapdarabja a ruhatárnak. Színéből adódóan bármilyen árnyalattal, mintával összeboronálható, remekül alkalmazkodik a merészebb tónusokhoz is, sőt, felerősíti a feltűnő, sikkes összhatást.

Összeválogattunk néhány csinos tavaszi szettet, amelyek szuper inspirációként szolgálhatnak a hétköznapi öltözködéshez. A fehér ing mindegyikben feltűnik, az eredmény mégis egészen más, eltérő hatást kelt.

 

Attól függően, hogy mivel viseled, tulajdonképpen teljesen átalakul a fehér ing megjelenése. Élénk színek mellett igazi tavaszi darabbá avanzsál, elegáns nadrágokkal és blézerrel kifejezetten elegáns megjelenést eredményez. A farmernadrágokat nőiesebbé varázsolja, azonban ez a hatás oda-vissza működik, ugyanis a farmer elveszi az ing finomságát, s egy kicsit hétköznapibbá teszi a formális, üzleti stílusban szintén jártas alapdarabot.

Olyan apró részletekkel is lehet trükközni, mint például a cipők. A fehér edzőcipők idén úgyszintén tarolnak, ráadásul kifejezetten passzolnak az ingekhez, ez a párosítás harmonikussá teszi a szettet, ugyanis a hófehér árnyalat több ízben is visszaköszön. Sportcipő mellett lezser eleganciát képvisel az ing, míg mokaszinnel vagy magassarkúval sokkal elegánsabbá válik az összkép.

Az éppúgy sokat számít, hogyan csempészed bele a hétköznapi szettekbe. Ha végiggombolod, sokkal elegánsabb és kifinomultabb összképet eredményez, míg a lazára gombolt megoldás lezserebb hatást kelt. Hűvösebb napokon alávehetsz egy vékony, testhezálló garbót, ez a megoldás nemcsak rendkívül praktikus, de hihetetlenül sikkes is!

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés