Az ing klasszikus, időtlen darab, ami minden szezonban divatosan viselhető. Szuper verziókat mutatunk, melyek meghozzák a kedved a tavaszi szettekhez!

hirdetés

Az ing sokoldalúan, divatosan kombinálható alapdarab, ami kortól függetlenül szinte minden nő ruhatárában megtalálható.
Előnye, hogy mindig tökéletesen tud idomulni az aktuális trendekhez, így igazán változatosan kihasználható, különösen tavasszal.

Idén számos irányzat központi elemként kezeli, ennek köszönhetően nagy hangsúlyt kap a klasszikus férfiszabású, valamint a szűkített fazonú kreáció.

Nőies és vagány összeállítások: nyolcféle verzióban az ing, extra divatosan

Az ing roppant könnyedén beemelhető a különféle stílusokba, a nőies és lezseren elegáns öltözékekben szinte sziporkázik. Jól megfér a klasszikus, a retró és vagány maszkulin fazonokkal, így tavasszal rengeteg lehetőséged adódik arra, hogy sikkesen variáld a kedvenc darabodat.

 

Mellénnyel, pulóverrel, kardigánnal vagy blézerrel összeboronálva egyaránt divatosan hordható, ráadásul tökéletesen passzol a most divatos széles szárú nadrágokhoz és oversize zakókhoz. A hatvanas évek stílusában forrónadrággal vagy miniszoknyával éppúgy viselheted, ehhez csupán a megfelelő csizmafazont kell megtalálnod.

A tavaszi szezon meghatározó trendje alapján a farmer halmozása kerül középpontba, amihez jól asszisztálnak a farmeringek. A zsebes farmernadrág szintén vezető szerepet kap idén a népszerűségi listán, ugyanígy a farmerdzseki is remek kiegészítése lehet egy ilyen inges-farmeres szettnek.

Szoknyával, nadrággal éppúgy divatosan variálható a klasszikus ing, ráadásul a maszkulin irányzat főszerepet szán neki 2023-ban. Képeken mutatjuk, hogyan illesztheted be sokféleképpen az utcai stílusokba!

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés