A Sports Illustrated magazin minden évben készül egy nyári Swimsuit kiadással, melyben nem csak a fürdőruha a lényeg, hanem persze, a gyönyörű nők is reflektorfénybe kerülnek, akik a divatos fazonokban pózolnak. Yumi Nu az idei hölgykoszorú egyik figyelemre méltó tagja. A teltkarcsú modell imádja a csinos bikiniket és egyrészeseket, érdemes ellesni tőle, milyen kreációkat visel szívesen.

hirdetés

A Sports Illustrated Swimsuit kiadása már nem csak a tónusosan karcsú, tökéletesen megformált alakú modellek gyűjtőhelye. A női szépség sokszínűségének jegyében, molett és telt idomú nők is helyet kapnak a válogatásban, hiszen a hangsúly a szexi kisugárzáson van, ami nem attól függ, kinek hány centis a dereka és milyen izmos a hasa.

Tavaly muszlim modell is részt vett a fotózáson, aki bebizonyította, hogy egy szép nő nem csak akkor vonzza a figyelmet, ha falatnyi bikiniben áll a kamerák elé, ami nem sokat bíz a képzeletre. Az összeállításban nem kizárólag híres modellek kapnak helyet, hanem évről évre új arcok is bemutatkoznak, akik még kezdők a pályán.

A magazin hasábjain Tyra Banks, Kate Upton, Ashley Graham, Christie Brinkley, Olivia Culpo, Heidi Klum, Chrissy Teigen, és Palvin Barbara is feltűnt már, a sort pedig még nagyon hosszasan lehetne folytatni.

2017-ben a dús keblű plus size modell, Hunter McGrady aratott sikert, a tavalyi válogatásból pedig az akkor 56 éves szexi családanya, Kathy Jacobs maradt meg sokak emlékezetében. A korábban modellként dolgozó nő rengeteg elismerést zsebelt be az ízlésesen dögös, fürdőruhás fotóinak köszönhetően, ami segített neki abban, hogy visszatérjen a szakmába.

A gyönyörű teltkarcsú modell vonzza a figyelmet: bemutatja, milyen az előnyös fürdőruha

Yumi Nu énekes-dalszerző a Sports Illustrated Swimsuit 2021-es kiadásában debütál, mint az első ázsiai származású plus size modell a magazin történetében. A fotózás még decemberben zajlott, a floridai Tampában. Az új összeállításban csakúgy, mint évek óta, minden korosztályú, méretű, és bőrszínű nő képviselteti magát, ami a vásárlók igényeit nézve, megkönnyíti a fürdőruhaválasztást.

Sokan előre rettegnek a nyári hónapoktól, mert elégedetlenek a testükkel, és nem szeretnek fürdőruhában mutatkozni. A legtöbb nő ilyenkor a legbizonytalanabb az alakját illetően, a próbafülke pedig csak még inkább felerősíti az önbizalomhiányt. Pedig gyakran csak nem a megfelelő fazonú bikini, vagy egyrészes akad a kezükbe, hiszen eleve nem mernek olyan darabokat felpróbálni, amit többnyire vékony, magas nőkkel reklámoznak.

Az SI Swim törekvése nagyszerű ezen a téren. Nyitottabbá teszi a nőket a szexisebb, csinosabb fürdőruhák felé, hiszen ha sokféle testalkaton látják a divatos fazonokat, önmagukon is jobban el tudják képzelni. Sőt, ami a legfontosabb: nem érzik majd úgy, hogy ők nem vehetnek fel ilyen kreációkat, csak mert szélesebb a csípőjük, vastagabb a lábuk, vagy párnásabb a hasuk az átlagnál, vagy idősebbek a plakátokon látott modelleknél. Az üzenet nagyon fontos: nem a ruhaméreten múlik, hogy ki mennyire szexi!

Yumi Nu nem teljesen ismeretlen a modellszakmában. Korábban a SKIMS alakformáló fehérneműit is reklámozta már. Nem szégyenlős, az Instagram-oldalára is szívesen készít magáról fürdőruhás képeket. Összeválogattuk, mely fazonok állnak a legjobban a modell formás, teltkarcsú alakján. Még az amatőr, otthoni szelfiken és fotókon is jól látszik, hogy a modell rendben van önmagával, tisztában van vele, mi áll jól neki, és egészséges önbizalommal rendelkezik.

A lábak megnyújtására tökéletes egy háromszög bikiniszabás. A dús kebleknek nem árt egy kis alátámasztás, de, ha nincs merevítő a melltartóban, a széles pánt járulhat hozzá a jó tartáshoz.

A kedvencünk ez a kosaras egyrészes fürdőruha, ami szépen kiadja a karcsúbb derékvonalát, és előnyösen formálja az idomait.

Ez a trükkös félvállas megoldás optikailag nyújtja az alakot, és nagy mellekre ideális. Nem rejt el mindent, de a trükkös vonalvezetésnek köszönhetően, azt emeli ki, amit kell.

A kilencvenes években volt divatos ez a bordás, streccs anyag, ami csodásan összefogja a kontúrokat. A letisztult fürdőruhaszabás a klasszikus fekete színnel kombinálva, finoman slankítja az alakot.

A brazil fazonú, magasított derekú bikinialsó optikailag megnyújtja a lábakat, és keskenyíti a csípőt.

Ez az elegánsan dögös egyrészes is remekül mutat a modellen.

Kiemelt képek: si_swimsuit, _yumi_nu/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés