A fürdőruhadivat meglehetősen sokrétű, a fazonválasztás pedig nem könnyű, függetlenül attól, hogy ki milyen alkat. A molett blogger segít rámutatni a pluszos méretekben is kapható fürdőruhák előnyeire, illetve hátrányaira.

hirdetés

Sokféle molett testalkat létezik, hiszen az arányok és a testsúly eloszlása egyénileg változó. Ezért a helyes méretkiválasztás még nem minden, a fürdőruhák alakformáló hatását éppúgy figyelembe kell venni.

A legfontosabb az, hogy az illető, aki viseli, jól érezze magát a kiszemelt darabban, ehhez azonban nem csak a kényelmi szempontoknak szükséges megfelelnie, az is számít, hogy ne legyenek rajta feszengést okozó, kínos részletek.

Fürdőruhák nagy méretben: molett blogger mutatja meg a fazonokat

A plus size modellek retusált fotói sokszor nem adnak teljes képet az általuk viselt fürdőruhafazon sajátosságairól. A körte alkatú molett blogger segítségképpen szeretné leszűkíteni a kört, hogy milyen szabások tehetik magabiztossá a telt idomú hölgyeket.

Néha nüansznyi részleteken múlik, hogy egy-egy bikini, trikini, tankini, vagy halter top hogyan formálja a kényesebb területeket. Az egyrészes fürdőruhák között is meg lehet találni azokat az átmeneteket, melyek kivágottak ugyan, mégis takarják, amit kell, és előnyösen hangsúlyozzák az idomokat.

 

A blogger felül keskenyebb, alul szélesebb, de többféle alaktípusra ajánl fazonokat. A videó jobb alsó sarkában a beállításoknál kiválaszthatod a magyar nyelvű felirat opcióját.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés