Kaia Gerber felkészült a nyári szezonra, fürdőruhában várja a jó időt. A magazin fotóin senki nem a ruhákat és a bikiniket nézi, a fiatal modell alakja mindenről elvonja a figyelmet.

hirdetés

Egymást követik a tavaszi divatkampányok és magazinborítók, egy idő után a lapok és a márkák már alig-alig tudják felhívni magukra a figyelmet. A legtöbben különleges koncepcióval készülnek, hogy megújítsák a szokványos trendajánlókat, egyesek pedig a modellre terelik a fókuszt a ruhadarabok helyett. A WSJ. magazin tavaszi címlapján Kaia Gerber került ismételten reflektorfénybe, aki már bikiniben várja a felmelegedést. Cindy Crawford lánya fantasztikus formában van, határozottan felkészült a nyári szezonra!

Kaia Gerber már fürdőruhában várja a jó időt

A divatrajongóknak már korábban szemet szúrt, hogy Kaia Gerber hihetetlenül hasonlít az édesanyjára. Ahogy telnek az évek, az ifjú modell egyre inkább Cindy Crawford vonásait tükrözi, egy-egy divatfotón pont úgy fest, mint szupermodell édesanyja karrierje csúcsán. Kaia az évek múlásával sokat nőiesedett, s úgy tűnik, idén alaposan rá is edzett a bikinialakra.

A fiatal tehetség szó szerint szupermodellnek született, ám láthatóan sokat is tesz azért, hogy kiemelkedő legyen ebben a nehéz szakmában. Az alakja kifogástalan, s noha tény, hogy jórészt a szuper genetikának is köszönheti a fantasztikus vonásokat, a megjelenésébe belefeccölt munka is abszolút érzékelhető a legújabb fotókon.

A magazinok és a divatmárkák abszolút igyekeznek kihasználni Kaia, illetve az édesanyja között látható mérhetetlen hasonlóságot. Több olyan fotósorozat született már, ahol a fiatal modellt hasonló pózokban, hasonló frizurával és sminkkel fényképezték, az eredmény pedig valóban hihetetlenül megtévesztő.

Noha nem lehet egyszerű egy olyan híresség lányaként érvényesülni, mint Cindy Crawford, Kaia Gerber abszolút megáll a saját lábán. Szépségével és intelligenciájával mindenkit lenyűgöz, s most szó szerint rágyúrt a legapróbb részletekre is. A WSJ. magazin dögös fotókat készített a 22 éves modellről, aki mára kinőtte kamaszos báját, és nőiesen tündököl a kamerák előtt. Abszolút felkészült a nyári bikiniszezonra, az egyik fotón izmos hasfalat villantott, amitől minden rajongónak elállt a lélegzete.

A gyönyörű modelltől már megszokhattuk, hogy nem riad meg a különleges, egyedi koncepcióktól. Előfordult már, hogy az út szélén vett egy frissítő habfürdőt, de olyan is volt, hogy a csizmát a kezére húzta a lábai helyett. Ezúttal a menő westernstílusú csizmák a lábain kötöttek ki, ám a fürdőruhás kombináció határozottan merésznek hat így a tél végéhez közeledve.

Kaia Gerber korunk egyik legnépszerűbb modelljévé vált az elmúlt években, s habár rendkívüli módon hasonlít az édesanyjára, határozottan áll meg a saját lábán és óriási lendülettel keríti hatalmába a divatvilágot. A rajongók szeme előtt nőtt fel, és gyönyörű nő vált belőle.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés