Tyra Banks már több mint tíz éve felhagyott a modellkedéssel, de a Sports Illustrated felkérése őt sem hagyta hidegen. A fotózáson egy hasonló pöttyös bikini is előkerült, mint amit 22 évvel korábban viselt a fürdőruhás különszám címlapján.

Tyra Banks 1997-ben szerepelt először egyedül az SI Swimsuit kiadvány címlapján, és akkori debütálása több szempontból is emlékezetesre sikerült, hiszen ő volt az első afroamerikai nő, aki a magazin borítóján pózolt, ráadásul nőies idomaival sokak emlékezetébe beírta magát.

Bár a műsorvezető-színésznő egy ideje már nem vállal fotózásokat, a Sports Illustrated felkérésére nem adhatott nemleges választ, hiszen 22 év után ismét őt szánták a címlapra, ami azért nagy szó! A Victoria’s Secret ex modellje még mindig remek formában van, nőiesen karcsú vonalait bátran felvállalhatja akár retusálás nélkül is. A Bahamákon készült fotókon leheletnyi az utómunka, Tyra Banks alakján nem változtattak semmit, például itt-ott feltűnik, ahogy bevág a bugyi a bőrébe.

Már ezzel az egy fotósorozattal tarolt volna a magazin, de nem érte be ennyivel. Bár az igazán nagy meglepetést Tyra Banks vérforraló címlapfotója okozta, rajta kívül a 27 éves modell, Camille Kostek, és a 29 éves labdarúgó, Alex Morgan is kapott egy szóló borítót.

Palvin Barbara negyedik alkalommal szerepel a Sports Illustrated Swimsuit kiadásában.

Ám Palvin Barbara ütős képsorozata is emlékezetessé teszi a 2019-es kiadványt, sőt, sokak szerint az ő fürdőruhás fotói által vált igazán erőssé az idei katalógus. A magyar modell 2016-ban bukkant fel először a magazinban, azóta pedig már törzsvendégnek számít, hiszen idén szerepel negyedszerre a bikinis csajok között.

Eddig sem lacafacázott Palvin Barbi, ha be kellett dobnia magát, mostani pikáns fotóival azonban, a korábbiakat is kenterbe veri. James Macari negyven képet készített a napfényes Costa Ricán mindenféle pózban a magyar modellről, sőt, még a falatnyi bikinijét is elhagyta Palvin Barbi, amikor belehentergett a vizes homokba. A teljes képsorozatot itt nézheted meg.

 

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images.

Képgaléria képei: Sports Illustrated Swimsuit.

  • Megosztás:
hirdetés