A 67 éves Christie Brinkley három gyermeke közül a legfiatalabb lánya, Sailor Brinkley-Cook választotta a már kitaposott ösvényt, ami a modellkedéshez vezetett. Ráadásul ő az, aki a leginkább hasonlít édesanyjára, így valószínűleg gyerekkora óta nagy rajta a nyomás, hiszen folyton egy olyan nőhöz hasonlítják, akinek a testét a hetvenes évek óta csodálja a világ, nem mellesleg, közel a hetvenhez is úgy fest, mintha a nővére lenne. Sailor csodaszép nővé érett, és ma már nem csak az ismert neve miatt figyelnek fel rá.

hirdetés

Christie Brinkley legkisebb gyermeke, Sailor Brinkley-Cook idén júliusban lesz 23 éves. Sokan talán még duci kislányként emlékeznek rá, pedig már nagyon nem hasonlít a gyerekkori önmagára. A fiatal modell édesanyja negyedik házasságából született, féltestvére a 35 éves Alexa Ray Joel, és a 25 éves Jack Paris Taubman.

Míg Alexa sok szempontból zenész édesapjára, Billy Joelre ütött – ő maga is énekesként és dalszerzőként ismert -, Sailor vonásaiban sokan az édesanyját látják, hiszen szőke hajával, széles mosolyával és formás alakjával szinte kiköpött másolata.

Ma már senki nem mondaná meg róla, hogy kislányként súlyproblémával küzdött, kiskamaszként ugyanis sokat nőtt, megnyúlt és lefogyott, így borítékolható volt, hogy a fürdőruhamárkák idővel az édesanyja utódját látják majd benne.

Sailor Brinkley-Cook szexi modell, mint az édesanyja: Christie Brinkley utódjaként emlegetik

Sailor 15 évesen kezdett el modellkedni, a Teen Vogue hasábjain is feltűnt, amivel megalapozta karrierjét. Gyakran szerepelt magazinképeken édesanyjával, de ma már a saját neve is elég ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet.

A Sports Illustrated Swimsuit 2017-ben csapott le rá, akkor még a család nőtagjaival, nővérével és édesanyjával együtt fotózták, egy évvel később azonban, már saját modelljeként szerződtette a kiadvány. Divatbemutatókon is felbukkant, de manapság inkább a fotós szakma felé kacsintgat.

Nemrég szintén közös kampányt vállalt édesanyjával és féltestvérével, a NYDJ ruházati és farmermárka Foundations című kollekcióját népszerűsítik. A brand célja, hogy a stílusos megjelenést a kényelem alapjaira helyezze.

 

A fiatal modell mindig nagy gondot fordít a megjelenésére, szereti a testre szabott, nőies ruhákat, melyek szépen kiadják alakját.

Kiemelt képek: Theo Wargo, Allen Berezovsky/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés