A Sports Illustrated magazin felcsigázó ízelítőt adott Palvin Barbi 2019-es fürdőruhás összeállításából. Az már most kiderült: a modell többet mutat magából, mint valaha.

hirdetés

Palvin Barbi 2016-ban bukkant fel először az SI magazinban, mely köztudottan a legszexisebb nőkön mutatja be a fürdőruhákat. Dögös képeivel azonban valóságos kommentháborút robbantott ki a modell, akit sokan a felszedett kilói miatt támadtak, míg mások a védelmükbe vették.

A Sports Illustrated azonban újra és újra tanúbizonyságát adta annak, mennyire elégedett a magyar szépség formás alakjával. Alighogy elkezdték a közös munkát, a magazin máris megválasztotta Palvin Barbit az év bikinis modelljének, 2017-ben pedig visszahívta egy újabb fotózásra.

Idén, év elején a modell ismét megmutatta nőies idomait az SI Swimsuit katalógus oldalain, sőt, sokkal merészebb fotók készültek róla, mint korábban. Sokan üdvözölték a magazin hozzáállását, hiszen nem a soványságot hirdeti fürdőruhás összeállításaival, hanem sokféle testalkatú nőt válogat be fotózásra, akik kellőképp szexisek ahhoz, hogy megragadják a figyelmet, és felforrósítsák maguk körül a levegőt.

Jó hír, hogy Palvin Barbara a magazin 2019-es kiadásában újra felfedi bájait, immár negyedik alkalommal. Az SI még csak ízelítőt csöpögtetett a fotózás eredményéből, de már ebből a pár képből is kitűnik, hogy a gyönyörű modell merészebb, mint valaha.

A falatnyi fürdőruha most is alap, de egy kis cicit és popsit is villant Palvin Barbi, aki szemmel láthatóan nagyon jó formában van. Elégedett önmagával, és lehet is, hiszen sikeres évet zárhat. Nagy álma teljesült azzal, hogy újra a Victoria’s Secret kifutóján vonulhatott végig, és a L’Oreal párizsi nagyköveteként is szépen teljesített.

Az SI felcsigázó ízelítőt adott közösségi oldalain Palvin Barbi bevállalós fotóiból, a teljes sorozatért azonban meg kell várni az új évet. A képek Photoshop nélkül, nyers formában kerültek fel az Instagramra, így a modell fenekén nagyon halványan egy kis stria is látszik – amitől sokkal valóságosabb -, és ezzel a húzásával a magazin csak még szimpatikusabbá teszi az elveit.

  • Megosztás: